Szoros meccsen ezúttal nem sikerült a pontszerzés

Bár a szünet előtt még vezetett futsalcsapatunk a PEAC ellen hazai pályán, ezúttal a vendégeké lett a három pont, de a kéthetes szünetet így is bennmaradó helyen várhatjuk.

Remekül kezdtük a rájátszást, hiszen megnyertük az első két meccsünket, ezúttal azonban nehezebb feladat várt ránk a szintén két győzelemmel kezdő PEAC ellen. Legnagyobb hiányzónk továbbra is Besenyei Ferenc volt, visszatért ugyanakkor Frankovszky Dániel és Bene Zoltán is.

Egy megpattanó lövést követően a hatodik percben a vendégek kerültek előnybe, de újabb hat perc után egyenlíteni tudtunk. Kántor Barnabás felpasszából Urbán Gábor fordult le a védőjéről, majd a kapuba lőtt.

A 17. percben ugyanez volt a forgatókönyv, Kántor ezúttal oldalberúgásból ívelt Urbánhoz, aki a harmadik BAK-meccsén immár a negyedik gólját jegyezte, ez volt az első duplázása nálunk! A remek teljesítményünknek köszönhetően úgy készültünk, hogy a szünetre előnnyel megyünk, ám a játékvezetők elengedtek egy teljesen egyértelmű szabálytalanságot, aminek következtében egalizálni tudott az utolsó másodpercekben a PEAC.

A sportban sohasincs „ha”, ugyanakkor elképzelhető, hogy másképp alakul a második félidő, amennyiben előnnyel megyünk a szünetre, ráadásul a második félidőben is volt néhány bírói tévedés. Ellenfelünk azonban kihasználta a lehetőségeit és háromgólos előnybe került a 26. percre.

A hajrára fordulva ismét Urbán centermunkájából voltunk eredményesek, bár az ő lövése még nem kötött ki a hálóban, a kipattanóra Bene érkezett. A végjátékra így ismét kétgólos volt a hátrányunk, csakúgy, mint Dunaújvárosban, ezért ismét levittük a kapusunkat, ám a pécsiek jobban védekezték az öt a négyet, mint a hétfői ellenfelünk, Fekete Viktor pedig ezúttal csak kapufákig jutott.

A harmadik rájátszásbeli találkozónkat így nem tudtuk megnyerni, de csüggedésre semmi ok, bár eggyel több meccset játszottunk az üldözőknél, négy pontra vagyunk a kiesőzónától, így a húsvéti szünetre biztosan bentmaradó helyen mehetünk.

Folytatás április 25-én, Szigetszentmiklóson.

FÉRFI FUTSAL NB II NYUGATI CSOPORT ALSÓHÁZ, RÁJÁTSZÁS, 3. FORDULÓ
BAK – PEAC 3–5 (2–2)

BAK: Arany – Fekete, Kántor, Pető, Decsi – Bene, Urbán, Kamarás, Frankovszky, Lakatos. Vezetőedző: Machalek Attila
Gól: Urbán (2), Bene, ill. Tóth, Udvardi, Vénosz, Bálint (2)

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P