Hatalmas fordítás, rendkívül fontos győzelem Dunaújvárosban!

Bár futsalcsapatunk igencsak tartalékosan tudott elutazni Dunaújvárosba, és négy perccel a vége előtt még kétgólos hátrányban volt, mégis fordítani tudtunk és hazahoztuk a három pontot!

A Nagykanizsa elleni győztes találkozót követően nagyon fontos volt, hogy a sereghajtó pozícióba csúszó Dunaújváros otthonában is ponto(ka)t tudjunk szerezni. Ugyanakkor sok hiányzónk volt, ezért csupán hét mezőnyjátékossal tudtunk elutazni.

Nem is kezdődött jól a számunkra a mérkőzés, már a második percben hátrányba kerültünk, de a szünetig már újabb gólt nem kaptunk, kiegyenlített volt a találkozó, ráadásul több alkalommal is közel jártunk az egalizáláshoz.

A második félidőt azonban remekül kezdtük, Fekete Viktor húzott el a bal oldalon, megverte egy az egyben a védőjét, majd nagy gólt lőtt a hosszú alsó sarokba! Hamar jött azonban a válasz, ráadásul két gól formájában, és ezt követően is voltak még helyzeteik a hazaiaknak, de nem tudták növelni az előnyüket.

Négy perccel a vége előtt, kétgólos hátrányban ezért átálltunk az öt a négy elleni játékra. A 36. percben pedig egy lepattanó labdából Kamarás Bálint valami elképesztően nagy gólt vágott a jobb felső sarokba! Egy perccel később, újra öt a négyben Fekete adott hatalmas labdát a hosszún érkező Urbán Gábornak, aki közelről egyenlíteni tudott.

Kétgólos hátrányból már a döntetlen is remek eredmény lett volna idegenben, hiszen azzal megtartottuk volna az előnyünket a riválisunkkal szemben, ám nem elégedtünk meg ennyivel. Másfél perccel a vége előtt Kamarással szemben szabálytalankodott második sárga lapos kiállítást érően Perjési Viktor, így a végjátékban kapusunk lehozása nélkül is emberelőnyben támadhattunk.

A hős pedig a már addig is remeklő Kamarás lett, aki jobbról középre húzott, majd ballal a bal alsó sarokba lőtt, kevesebb mint fél perccel a vége előtt! A hátralévő időben pedig már nem engedtük közel a kapunkhoz ellenfelünket, 4–3-ra nyertünk, ezzel öt pontra elléptünk az utolsó helyen álló hétfői riválisunktól, de négy pontra van már a még kiesőzónában lévő Szigetszentmiklós is!

Folytatás pénteken, amikor a szintén két győzelemmel rajtoló PEAC-ot fogadjuk hazai pályán, a Sport11 Csarnokban.

FÉRFI FUTSAL NB II NYUGATI CSOPORT ALSÓHÁZ, RÁJÁTSZÁS, 2. FORDULÓ
DUNAÚJVÁROS –
BAK 3–4 (1–0)
BAK: Arany – Fekete, Kántor, Pető, Decsi – Sipaki, Urbán, Kamarás. Vezetőedző: Machalek Attila
Gól: Fekete, Kamarás (2), Urbán, ill. Kovács, Perjési, Bartha
Piros: Perjési

Fotó: Dunaujvaros.com

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P