Végleg eldőlt: bent maradtunk az NB II-ben!

Két fordulóval a férfi futsal NB II Nyugati csoportjának vége előtt maradt a kilencpontos előnyünk a kiesőzóna előtt, így eldőlt: bent maradtunk a másodosztályban!

Hétfőn Pécsre utaztunk, igencsak tartalékos összeállításban, csupán hat mezőnyjátékossal úgy, hogy edzőnk, Machalek Attila is pályára lépett. Két perc alatt két gólt kaptunk, de aztán a szünetig remekül játszottunk, Frankovszky Dániel révén szépítettünk is, és több nagy helyzetet kialakítottunk.

A második félidőben azonban egyértelműen elfogytunk, a hazaiak fizikailag sokkal jobban bírták a mérkőzést és végül sima győzelmet arattak.

Eközben a Sárvár viszont nyert Szigetszentmiklóson, ráadásul drámai körülmények között: az utolsó két percben fordították meg a vendégek a találkozót. Így tehát megmaradt a kilencpontos előnyünk a sereghajtóval szemben, azaz két fordulóval a vége előtt biztossá vált: megtartottuk az NB II-es tagságunkat.

Bár az előző hetek nem sikerültek a legjobban, előtte eleget tettünk azért a rájátszásban, hogy nyugodtan várjuk a véghajrát, így a szezon anyagi nehézségei mellett nemcsak arra lehetünk a büszkék, hogy befejezzük a szezont, hanem arra is, hogy még a bennmaradást is sikerült kiharcolnunk!

Pénteken a Szigetszentmiklóst fogadjuk, ezúttal az Aramis-csarnokban, aztán pedig június 6-án Sárváron zárjuk a szezont.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, RÁJÁTSZÁS, ALSÓHÁZ, 8. FORDULÓ
PEAC – BAK 9–1 (3–1)
Gólszerzőnk: Frankovszky

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P