Megérdemelt, nagyon fontos győzelem Szigetszentmiklóson!

Futsalcsapatunk a második idegenbeli mérkőzését is megnyerte az NB II rájátszásában, ezzel újabb fontos lépést tett a bennmaradás felé!

Ellenfelünk három vereséggel kezdte a rájátszást, ezzel az utolsó helyre csúszott, így nagyon nagy szüksége volt a pontokra, és igencsak bő kerettel érkezett a találkozóra. Nálunk Besenyei Ferenc visszatért a sérüléséből, ez nagy erősítés volt a számunkra, ugyanakkor a meccs előtt hárman is kidőltek: Bene Zoltán betegség, míg Lakatos Béla és Pető Márk sérülés miatt nem volt bevethető.

A tétnek megfelelően kiélezetten kezdődött a mérkőzés, sokáig egyik csapat sem talált fogást a másikon. A hatodik percben Arany János remek kidobásából Besenyei fordult le a centeréről, és megszerezte a vezetést, ám még abban a percben egyenlített ellenfelünk egy szögletet követően.

Úgy tűnt, döntetlennel mennek a felek a szünetre, ám a 19. percben Urbán Gábor kiharcolt, majd be is lőtt egy büntetőt, és még szintén ebben a percben meglőtte a második gólját is, így megnyugtató, kétgólos előnnyel vártuk a folytatást.

A megszűkült keretnek köszönhetően Fekete Viktor végigjátszotta a találkozót, a két szélen pedig Frankovszky Dániel és Kántor Barnabás jutott kevés pihenőhöz, de óriási védekezőmunkával, remekül akasztották meg a miklósi támadásokat.

Fekete pedig nem csak hátul remekelt. A 24. percben egy az egyben megverte a védőjét és óriási gólt lőtt, a rövid kapufáról zúdult a kapuba a labda! Négy perccel később szépítettek a hazaiak, de azonnal jött a válaszunk: a játékba remekül beszálló Decsi Dávid meglőtte az ötödik gólunkat, ezzel a mérkőzés hajrája előtt eldőlni látszott a találkozó.

A Szigetszentmiklós átállt az öt a négyre, ám ebből csupán egy gólt tudott szerezni, két perccel a vége előtt, így nem forgott veszélyben a győzelmünk. A sikerünknek köszönhetően hét ponttal megléptünk az utolsó helyen álló hétfői riválisunktól, négy pontra van a még kieső helyen lévő Dunaújváros, és megelőztük a Nagykanizsát is, ezzel felléptünk az alsóház harmadik helyére!

Folytatás pénteken, amikor a Sárvárt fogadjuk hazai pályán, a Sport 11 Csarnokban.

FÉRFI FUTSAL NB II NYUGATI CSOPORT ALSÓHÁZ, RÁJÁTSZÁS, 4. FORDULÓ
SZIGETSZENTMIKLÓS –
 BAK 3–5 (1–3)
BAK: Arany – Fekete, Kántor, Frankovszky, Besenyei – Decsi, Urbán, Kamarás. Vezetőedző: Machalek Attila
Gól: Csapó (2), Kovács, ill. Besenyei, Urbán (2), Fekete, Decsi

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P