Köszönünk mindent, Gabi!

Másfél éve alakult meg futsalcsapatunk, amelynek egyik alapító tagja volt Tóth Gábor. Játékosunk korábban nem futsalozott még, kispályás, 4+1-es tapasztalatokkal vágott neki az eggyel magasabb szintnek.

Ennek ellenére parádésan sikerült a debütálása, már az első, Vác elleni mérkőzésen betalált, sőt, mesterhármast szerzett! Az NB III-ban ő volt a legeredményesebb játékosunk, 13 találkozón 13-szor volt eredményes, így a házi gólkirályunk lett.

Az NB II-be feljutó csapat húzóembereként a másodosztályban is velünk tartott, ebben az időszakban sajnos sérülések hátráltattak, ám öt mérkőzésen így is három találattal segítette együttesünket.

Az élet most úgy hozta, hogy a következő időszakban már kevesebbet lesz Budapesten, így várhatóan már nem tudja játékával segíteni a mieinket. Gabi igazi, csupaszív játékos, nagyszerű csapatember, aki minden meccsen a szívét-lelkét adta a győzelemért, több, mint méltó volt a BAK-címerre.

Köszönünk szépen mindent és további sok örömöt és sikert kívánunk!

Legutóbbi bejegyzések

Hősies győzelem, megvan a bennmaradás!

Futsalcsapatunk szombaton 5-4-re legyőzte a Hidegkútat, így ötpontos előnnyel várhatjuk a hétfői záró fordulót a még kieső helyen lévő Érd előtt. Kiharcoltuk a bennmaradást az

Újabb értékes pontszerzés idegenben

Futsalcsapatunk kiváló meccsen 3-3-as döntetlent játszott Tihanyban, így még egy ponttal közelebb került a bennmaradáshoz. Három meccsel a vége előtt négy pont volt az előnyünk

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.