Karacs-tripla és szép helytállás a kupában

Futsalcsapatunk a Magyar Kupa második fordulójában az Aramis ellen lépett pályára. Együttesünk megszorongatta NB I-es riválisát, még vezettünk is az első félidőben, végül azonban búcsúzni kényszerültünk.

Továbbra is hosszú a sérültlistánk, Nagy Tamás, Czinege Norbert és Tóth Gábor mellett László Dániel és Köntés Balázs sem volt bevethető. NB I-es riválisunkkal szemben természetesen nem volt reális cél a továbbjutás, de mindent megtettünk érte, hogy a körülmények ellenére is a lehető legjobban helytálljunk.

A 8. percig gól nélkül tartottuk ellenfelünket, ekkor a sokszoros válogatott Harnisch Ákos lőtt remekbeszabott találatot. Ezt követően azonban egy nagyszerű szűk tíz percet produkáltunk, Karacs Dániel kétszer, Csanády Péter egyszer talált be, ezzel 3-1-re elhúztunk!

Ezt követően elment a világítás az Aramis Csarnokban, így váratlan szünet következett, ami ellenfelünknek tett jobbat, mert a szünetig ki tudtak egyenlíteni, Keresztury Márton és Harnisch Ákos révén.

A második félidőre már többnyire első sorával jött ki az Aramis, és a játékrész elején eldöntötte a találkozót, Juhász Donát két, Papp Bence és Fischer Zsigmond egy-egy góljával. Ezt követően Apatini Márk szépített, majd ezen a meccsen legjobbunk, Karacs lőtte meg saját maga harmadik találatát.

A végén mind a két csapat gyakorolta az öt a négyet (Karacs már ebből talált be), Papp Bence még háromszor bevette a mieink kapuját, de mi is el tudtunk jutni ziccerig, újabb találat azonban már nem sikerült. A vége sajnos megint nem lett szép, hiszen tíz gólt kaptunk, pedig a mérkőzés nagy részében felvettük a versenyt egy osztállyal feljebb lévő riválisunkkal, de a továbbjutásra nem volt esélyünk.

A jövő héten pihenő vár ránk, majd november első hétfőjén a Nagykanizsát fogadjuk az FTC Faházban.

FÉRFI FUTSAL MAGYAR KUPA, 2. FORDULÓ
BAK – ARAMIS 5-10 (3-3)
Aramis Csarnok

BAK: Borsi – Temesi, Apatini, Kulik, Csanády – Karacs, Kántor, Machalek, Németh.
Gól: Karacs (3), Csanády, Apatini, ill. Harnisch (2), Keresztury, Juhász (2), Papp (4), Fischer

Legutóbbi bejegyzések

Köszönünk mindent, Gabi!

Másfél éve alakult meg futsalcsapatunk, amelynek egyik alapító tagja volt Tóth Gábor. Játékosunk korábban nem futsalozott még, kispályás, 4+1-es tapasztalatokkal vágott neki az eggyel magasabb

Döntetlen után vonulunk pihenőre

Futsalcsapatunk egy fordulatos találkozón 6-6-os döntetlent játszott a Szigetszentmiklóssal. Már a mérkőzés előtt lehetett tudni, hogy egy ideig ez lesz az utolsó mérkőzésünk. Jó hír

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.