A szezon egyik legjobb játéka – sajnos csak egy pont a jutalma

Futsalcsapatunk szezonbeli egyik legjobb teljesítményét nyújtva 3-3-as döntetlent ért el a Nagykanizsa ellen.

Az előző idényt második helyen záró Nagykanizsa látogatott hozzánk hétfőn. A mérkőzés gyászszünettel kezdődött, Molnár Bertalan, együttesünk elnökének a közelmúltban elhunyt nagybátyjára, Molnár Tiborra emlékeztünk.

A meghitt pillanatok után a találkozó parádésan indult a számunkra, előbb Temesi Norbert érkezett egy gyönyörű támadás végén remekül a hosszún Kulik Renátó átadására, majd Csanády Péter lőtt remekbeszabott gólt (2-0).

Ezt hosszú gólcsend követte, az egész mérkőzésen parádézó Borsi Dávid tartott minket kapott gól nélkül. A 30. percben azonban egy kontrából Pataky Gergő szépíteni tudott (2-1). Egy perccel később Karacs Dániel bombájával újra kétgólos lett az előnyünk, de sajnos Pataky ismét azonnal betalált (3-2).

A hátralévő időben nagyon közel jártunk az újabb találathoz, de a vendégek tudtak egyenlíteni Horváth Márk góljával (3-3). Az utolsó pillanatokban is megvoltak mindkét oldalon a lehetőségek, ám végül maradt a döntetlen, így nem tudtuk megelőzni riválisunkat.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 7. FORDULÓ
BAK – NAGYKANIZSA 3-3 (2-0)

BAK: Borsi – Temesi, Apatini, Kulik, Karacs – László (k), Csanády, Németh, Köntés, Czinege, Csikós. Vezetőedző: Kántor Barnabás
Gól: Temesi, Csanády, Karacs, ill. Pataky (2), Horváth M.

Legutóbbi bejegyzések

BAK-Maximo néven folytatjuk a futsal NB II-ben

Bár futsalcsapatunk az előző szezonban hősies körülmények között kiharcolta a bennmaradást az NB II-ben, sokáig kérdéses volt, tudjuk-e vállalni a másodosztályú folytatást. Törekvéseinkben azonban partnerre

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.