Fájó vereség a pótolt bajnokin

Futsalcsapatunk pótolta a Hidegkút ellen elmaradt bajnokiját péntek este, és 2-4-es vereséget szenvedett.

Távozóinkat egy érkezővel már tudtuk pótolni, Schönauer Ádám debütált ezen a meccsen, de új igazolásunk hosszú kihagyás után tért vissza, így még szüksége lesz némi időre, hogy játékba lendüljön.

Nagyon rosszul kezdtük sajnos a mérkőzést, egy eladaott labdát követően Csóka Gábor betalált. A szünetig átvettük az irányítást, és több helyzetet is kialakítottunk, de nem sikerült egyenlítenünk. A második félidő elején ráadásul még nehezebb helyzetbe kerültünk, Hegedűs Dániel duplázta meg a vendégek előnyét.

Két perccel később visszajöttünk a meccsbe, az előző meccseken már remeklő Bura Attila is megszerezte első NB II-es gólját, egy egyéni villanás után lőtt nagy gólt. Négy perccel később azonban egy újabb labdavesztést ezúttal Fasang Lőrinc használt ki.

Hamar jött szerencsére a válasz, Czinege Norbert adott nagy passzt Pető Márknak, aki közelről nem hibázott. Rengeteg lehetőségünk volt az egyenlítésre, de vagy nem volt szerencsénk, vagy az ellenfél kapusa védett nagyot.

A végére átálltunk az öt a négyre, de ebből sajnos csak vesztett labdánk volt, egy üreskapus helyzetet pedig Bocsev Balázs használt ki. Nem tudtunk sajnos pontot szerezni a sereghajtó ellen, nagyon fájó vereséget szenvedtünk.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 9. FORDULÓ, HALASZTOTT MÉRKŐZÉS
HIDEGKÚT – BAK 4-2 (1-0)
BAK
: László – Kántor, Köntés, Bura, Czinege – Németh, Schönauer, Pető, Pellei, Machalek. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Csóka, Hegedűs, Fasang, Bocsev, ill. Bura, Pető

Legutóbbi bejegyzések

BAK-Maximo néven folytatjuk a futsal NB II-ben

Bár futsalcsapatunk az előző szezonban hősies körülmények között kiharcolta a bennmaradást az NB II-ben, sokáig kérdéses volt, tudjuk-e vállalni a másodosztályú folytatást. Törekvéseinkben azonban partnerre

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.