Pont nélkül maradtunk a listavezető ellen

Futsalcsapatunk 30 percig pariban volt a listavezető Haladás II-vel, az utolsó percekben azonban eldőlt a találkozó.

A Pécs elleni sikert követően most még nehezebb feladat várt ránk, ráadásul az ott parádésan játszó Lőrinczy Somát is nélkülöznünk kellett még. Többnyire ezért a védekezésre koncentráltunk, az első negyedórát még jól bírtuk, ám aztán Németh Benjamin és Szakasics Balázs révén előnybe kerültek a vendégek, majd Mézer Viktor növelte az előnyüket.

A szünet előtt egy szép kontrából azonban Pető Márk szépíteni tudott, ezzel újabb 18 éves játékosunk szerezte meg első NB II-es gólját. A második félidő elején ráadásul Czinege Norbert révén felzárkóztunk egyre, és még az egyenlítés is benne volt a pakliban.

Aztán viszont góllá érett a Haladás-fölény, Nagy Kevin és Kovács Máté találatával eldőlt a meccs. A végére átálltunk öt a négyre, amiből sajnos viszont újabb két gólt kaptunk, Nagy és Mézer ismét betalált, így végül 7-2-re nyert a Haladás II.

Folytatás pénteken, a Hidegkút ellen a BEAC-csarnokban.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 17. FORDULÓ
BAK – HALADÁS II 2-7 (1-3)

BAK: László – Kántor, Nagy, Köntés, Németh – Borsi (k), Czinege, Pellei, Bura, Machalek, Pető, Csikós. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Pető, Czinege, ill. Németh, Szakasics, Mézer (2), Nagy K. (2), Kovács

Fotó: Haladás Futsal (archív, az őszi meccsről)

Legutóbbi bejegyzések

BAK-Maximo néven folytatjuk a futsal NB II-ben

Bár futsalcsapatunk az előző szezonban hősies körülmények között kiharcolta a bennmaradást az NB II-ben, sokáig kérdéses volt, tudjuk-e vállalni a másodosztályú folytatást. Törekvéseinkben azonban partnerre

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.