Újabb NB II-es csapatot győztünk le

Futsalcsapatunk felkészülési mérkőzésen 5-3-ra legyőzte az ELTE-BEAC-ot.

Csütörtök este újabb felkészülési találkozó várt ránk, ezúttal leendő csoportriválisunkkal, az ELTE-vel játszottunk a BEAC-csarnokban, az eddigieknél rövidebb, 2×30 perces meccset. Ellenfelünk (amelynek sok hiányzója volt) kezdte jobban a mérkőzést, szinte azonnal be tudott találni.

Néhány perccel később azonban jött a válasz, Apatini Márk egy szemfüles labdaszerzést követően lőtt gólt. Az ELTE ismét előnybe tudott kerülni, de a szünet előtt U20-as csapatunk játékosa, Czinege Norbert volt eredményes.

A második félidőben előnybe tudtunk kerülni, ismét Czinege lőtt gólt, a játékrész közepén azonban egyenlíteni tudott az ELTE. Ellenfelünk a mérkőzés végére kezdett elfáradni, és ebben az időszakban már nekünk volt több helyzetünk, Karacs Dániel és Lőrinczy Soma is többször közel járt a gólhoz, míg korábban Borsi Dávid és László Dániel bravúrjaira is szükség volt, hogy meccsben tudjunk maradni.

Öt perccel a vége előtt azonban ismét előnybe tudtunk kerülni, egy kettő az egy elleni szituáció végén Kántor Barnabás volt eredményes, majd a végeredményt Czinege állította be, fiatal játékosunk háromszor is be tudta venni az ellenfél kapuját!

A jövő héten az augusztus 20-i hosszú hétvége miatt nem lesz edzőmérkőzésünk, az NB II-es rajtig azonban még két felkészülési találkozót játszunk le.

Nehéz sorsolást kaptunk, hiszen a csoport legerősebb csapatával, a TF-fel kezdünk hazai pályán szeptember 7-én, ellenfelünk csak a koronavírus-járvány miatt nem jutott fel az élvonalba, mivel az előző szezont a másodosztály élén zárta. Ezt követően még azon a héten, pénteken Tihanyba látogatunk, a harmadik fordulóban pedig éppen az ELTE lesz az ellenfelünk – az biztosan nehezebb találkozó lesz ennél.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ELTE-BEAC–BAK 3–5 (2–2)
BAK
: Borsi (László) – Németh, Köntés, Apatini, Kulik, Nagy, Czinege, Tóth, Lőrinczy, Fodor, Kántor, Karacs, Bura. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Apatini, Czinege (3), Kántor

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P