Újabb erősítés az NB II-re – Temesi Norbert a BAK-ban!

Tovább erősödik az NB II-re készülő futsalcsapatunk! Együttesünk kerete az FTC-től érkező rutinos játékossal, Temesi Norberttel bővült.

Temesi Norbertet a hazai futsalt kedvelőknek nem kell bemutatni, hiszen számos sikert ért el eddigi karrierje során. A pályafutását Gödöllőn kezdte, ahol 19 évesen NB I-es bajnoki címet ünnepelhetett. Ezt követően az FTC-hez igazolt, amelynek színeiben három és fél évet töltött el, és bajnoki bronzérmet szerzett.

A 2011/2012-es szezont már a Dunakeszinél kezdte meg, hét évet töltött el itt, két NB II-es bajnoki cím mellett az NB I-ben is ismét odakerült a legjobbak közé.

A 2018/2019-es idényre visszatért a Ferencvároshoz, tagja volt az élvonalba visszajutó csapatnak, amellyel az előző szezonban az NB I harmadik helyén zárt. A 31 éves, kiváló futsalos a következő bajnoki szezont már a BAK játékosaként kezdi meg!

– Miután eldőlt, hogy nem maradok a Fradinál, több helyről is megkerestek. A BAK-tól éreztem a leginkább, hogy szeretnék, ha itt játszanék, a csapatból többen is rám írtak, ez pedig sokat segített a döntésemben. Úgy látom, hogy egy remek társaság alakul itt, több korábbi csapattársammal is együtt játszhatok, izgatottan várom a bajnoki rajtot! – mondta Temesi Norbert.

Temesi a harmadik nyári igazolásunk Apatini Márk és Kulik Renátó után, így megerősödve várhatjuk a szeptember 5-i, TF elleni szezonrajtot.

Legutóbbi bejegyzések

A szezon legjobb játékával nagy győzelem!

Futsalcsapatunk a második rájátszsásbeli mérkőzését is megnyerte! Ellenfelünk az alsóháznak első helyen nekivágó Tihany volt, ennek ellenére nagyon simán, 6-1-re nyerni tudtunk! Az alapszakaszban oda-vissza

Megint elhoztuk a három pontot Pécsről!

Futsalcsapatunk újra győzni tudott Pécsen! A PEAC otthonában aratott sikerrel két helyet feljebb léptünk a tabellán. A vidéken megrendezett mérkőzéseken minden csapat, így mi is

Megint hiába volt meg az előny

Ismét győztes állásból veszítettünk, ezúttal az Érd ellen vezettünk 3-1-re, ám végül pont nélkül maradtunk. A szezonban másodszor látogattunk Érdre, ezúttal hivatalosan mi voltunk a

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.