Újabb értékes pontszerzés idegenben

Futsalcsapatunk kiváló meccsen 3-3-as döntetlent játszott Tihanyban, így még egy ponttal közelebb került a bennmaradáshoz.

Három meccsel a vége előtt négy pont volt az előnyünk a még kiesőzónában lévő Érd előtt, riválisunk velünk egyidőben játszott, és amikor még nálun 0-0 volt, ott már 9-0-ra vezetett a Nagykanizsa, így tudhattuk, hogy egy győzelemmel bebiztosíthatjuk a bennmaradást.

Ennek megfelelően mi hajtottunk jobban a vezetés megszerzéséért, ám a szünet előtt Körösi Péter révén a Tihany került előnybe. Érdekes, hogy teljesen fordított volt a mérkőzés menete a legutóbbihoz képest, akkor többnyire ellenfelünk dominált, de mi lőttük a gólokat, most fordítva volt.

Merthogy a második félidő elején Rusvai László találatával már kettővel mentek a hazaiak, ráadásul büntetőt is hibáztunk. A 33. percben aztán egy öngóllal közelebb jöttünk, majd három perccel később villant házi gólkirály, a játékot nem teljesen egészségesen vállaló Lőrinczy Soma parádés találattal egyenlített.

Összejött a hazaiak hatodik faultja is, sajnos a kisbüntetőt sem tudtuk gólra váltani, egy perccel a vége előtt pedig egy kontrából újra megszerezték a vezetést Hoffer Levente révén. Azonnal átálltunk az öt a négyre, és egy nagyszerű támadásépítés végén Lőrinczy lövését a kapu torkából vágta ki Póta Balázs.

Két másodperccel a vége előtt jutottunk így szöglethez, ám ez is elég volt! Nagyszerű figurát hajtottunk végre, Bura Attila keresztbe lőtt labdájára pedig Nagy Tamás robbant, és a meccs végét jelentő dudaszó pillanatában kiegyenlített!

Hősies pontszerzés volt tehát, remek játékot mutattunk be, és összességében egy igazságos döntetlen született. Két meccsel a vége előtt tehát öt pont az előnyünk, folytatás szombaton, a Hidegkút otthonában.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, ALSÓHÁZ, 9. FORDULÓ
TIHANY – BAK 3-3 (1-0)
BAK
: László – Bura, Németh, Csanády, Nagy – Pellei, Köntés, Lőrinczy. Vezetőedző: Kántor Barnabás
Gól: Körösi, Rusvai, Hoffer, ill. Pellei*, Lőrinczy, Nagy

*Az öngólt neki írták be.

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P