Rendkívül fontos siker, nagy lépés a bennmaradás felé!

Futsalcsapatunk nagyon fontos sikert aratott Érden, ezzel nagyot lépett a bennmaradás felé! A mérkőzésen csupán egyetlen gól döntött!

Németh Gábor eltiltása lejárt, és bár Vasas Roland ezúttal nem volt bevethető, Köntés Balázs viszont igen. Rosszul indult azonban számunkra a találkozó, Kántor Barnabás már a legelső percben csúnya sérülést szenvedett, így eggyel kevesebben lettünk.

Mi irányítottuk a találkozót, több helyzetünk volt, ám ellenfelünknek kellett jobban a három pont, ezért hamar átállt öt a négyre. Ebből nem volt igazi veszély, ám hiába kerültünk sokszor helyzetbe, egyszerűen semmi sem akart bemenni.

A második félidő még az elsőnél is kiélezettebb volt. Az Érd öt a négyezett, de így is nekünk voltak a nagyobb helyzeteink. A 36. percben aztán csak összejött végre a gól, egy üres kapuig lejátszott helyzetet házi gólkirályunk, Lőrinczy Soma váltott gólra! Most nem kellett hat gól, mint a legutóbb, eggyel is eldöntötte a találkozót!

A hátralévő perceket kihúztuk, és ezzel nagyon fontos győzelmet arattunk, három fordulóval a vége előtt négy pontra vagyunk a kiesési zónától!

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 7. FORDULÓ
ÉRD – BAK 0-1 (0-0)
BAK
: László – Kántor, Bura, Nagy, Lőrinczy – Köntés, Németh, Pellei, Pető. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Lőrinczy (36.)

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P