Parádés játékkal és előzéssel zártuk a szezont!

Futsalcsapatunk megnyerte szezonbeli utolsó bajnokiját, és 6-5-re legyőzte az alsóházat már korábban megnyerő Nagykanizsát. Lőrinczy Soma öt gólt lőtt, de Pellei Bendegúz is elképesztően nagyot játszott! Győzelmünkkel megelőztük a PEAC-ot és a kilencedik helyre ugrottunk.

Ezúttal is volt bőven létszámproblémánk, csupán hat mezőnyjátékos volt bevethető, míg ellenfelünk teljes kerettel érkezett. Ennek ellenére az egész mérkőzést mi irányítottuk, beszorítottuk szinte végig ellenfelünket, akik csak kontrából tudtak veszélyeztetni.

De azt jól csinálták. A mezőnyfölényünk meddő volt és a Nagykanizsa kétgólos előnybe került a 14. percre. Ezt követően szépíteni tudtunk a születésnapos Lőrinczy Soma révén, de a szünet előtt újabb gólt kaptunk, így 3-1-es hátrányba kerültünk.

A második félidő elején jött egy újabb Lőrinczy-gól, erre egy eladott labdát követően hamar jött a válasz, de megint nem kellett sokat várni, hogy Lőrinczy megint betaláljon. A 28. percben újra kettővel vezettek a vendégek, ám azt éreztük, hogy a játék nagyon jól megy, és nem estünk pánikba.

Az utolsó tíz perc maga volt az álom! Pellei Bendegúz ihletett formában futsalozott, cseleivel nem tudtak mit kezdeni a védők, Bura Attila pedig ismét remekelt, és egy nagyon okos góllal visszahozott minket a meccsbe.

Itt azonban még nem volt vége! Lőrinczy még a 31. percben egyenlített is, öt perccel később pedig meglőtte saját maga ötödik (!) gólját! A végén pedig hősiesen védekeztünk, az utolsó erőnket is beleadtuk az utolsó meccsbe, és megőriztük a három pontot!

Lőrinczy Soma elképesztő statisztikával zárta a bajnokságot: 19 meccsen 33 gólt szerzett, ezzel az egész osztály legjobb gólátlagú játékosa lett!

Gyönyörű véget ért így a szezon! A bennmaradásunkat már szombaton bebiztosítottuk, most pedig legyőztük az alsóház első helyezettjét, ezzel ráadásul megelőztük a Pécset, így a kilencedik helyen végeztünk. Újabb olyan csapatot utasítottunk tehát magunk mögé, amely jobb körülmények között vágott neki az NB II-es szezonnak.

Ennél szebb zárást nem is lehetett volna elképzelni!

FÉRFI FUTSAL NB II, NUYGATI CSOPORT, ALSÓ HÁZ, ZÁRÓ FORDULÓ
BAK – Nagykanizsa 6-5 (1-3)
BAK
: Borsi – Bura, Pellei, Nagy, Lőrinczy – László (k), Németh, Pető
Gól: Lőrinczy 5, Bura

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P