Parádés játékkal és előzéssel zártuk a szezont!

Futsalcsapatunk megnyerte szezonbeli utolsó bajnokiját, és 6-5-re legyőzte az alsóházat már korábban megnyerő Nagykanizsát. Lőrinczy Soma öt gólt lőtt, de Pellei Bendegúz is elképesztően nagyot játszott! Győzelmünkkel megelőztük a PEAC-ot és a kilencedik helyre ugrottunk.

Ezúttal is volt bőven létszámproblémánk, csupán hat mezőnyjátékos volt bevethető, míg ellenfelünk teljes kerettel érkezett. Ennek ellenére az egész mérkőzést mi irányítottuk, beszorítottuk szinte végig ellenfelünket, akik csak kontrából tudtak veszélyeztetni.

De azt jól csinálták. A mezőnyfölényünk meddő volt és a Nagykanizsa kétgólos előnybe került a 14. percre. Ezt követően szépíteni tudtunk a születésnapos Lőrinczy Soma révén, de a szünet előtt újabb gólt kaptunk, így 3-1-es hátrányba kerültünk.

A második félidő elején jött egy újabb Lőrinczy-gól, erre egy eladott labdát követően hamar jött a válasz, de megint nem kellett sokat várni, hogy Lőrinczy megint betaláljon. A 28. percben újra kettővel vezettek a vendégek, ám azt éreztük, hogy a játék nagyon jól megy, és nem estünk pánikba.

Az utolsó tíz perc maga volt az álom! Pellei Bendegúz ihletett formában futsalozott, cseleivel nem tudtak mit kezdeni a védők, Bura Attila pedig ismét remekelt, és egy nagyon okos góllal visszahozott minket a meccsbe.

Itt azonban még nem volt vége! Lőrinczy még a 31. percben egyenlített is, öt perccel később pedig meglőtte saját maga ötödik (!) gólját! A végén pedig hősiesen védekeztünk, az utolsó erőnket is beleadtuk az utolsó meccsbe, és megőriztük a három pontot!

Lőrinczy Soma elképesztő statisztikával zárta a bajnokságot: 19 meccsen 33 gólt szerzett, ezzel az egész osztály legjobb gólátlagú játékosa lett!

Gyönyörű véget ért így a szezon! A bennmaradásunkat már szombaton bebiztosítottuk, most pedig legyőztük az alsóház első helyezettjét, ezzel ráadásul megelőztük a Pécset, így a kilencedik helyen végeztünk. Újabb olyan csapatot utasítottunk tehát magunk mögé, amely jobb körülmények között vágott neki az NB II-es szezonnak.

Ennél szebb zárást nem is lehetett volna elképzelni!

FÉRFI FUTSAL NB II, NUYGATI CSOPORT, ALSÓ HÁZ, ZÁRÓ FORDULÓ
BAK – Nagykanizsa 6-5 (1-3)
BAK
: Borsi – Bura, Pellei, Nagy, Lőrinczy – László (k), Németh, Pető
Gól: Lőrinczy 5, Bura

Legutóbbi bejegyzések

BAK-Maximo néven folytatjuk a futsal NB II-ben

Bár futsalcsapatunk az előző szezonban hősies körülmények között kiharcolta a bennmaradást az NB II-ben, sokáig kérdéses volt, tudjuk-e vállalni a másodosztályú folytatást. Törekvéseinkben azonban partnerre

Hősies győzelem, megvan a bennmaradás!

Futsalcsapatunk szombaton 5-4-re legyőzte a Hidegkútat, így ötpontos előnnyel várhatjuk a hétfői záró fordulót a még kieső helyen lévő Érd előtt. Kiharcoltuk a bennmaradást az

Újabb értékes pontszerzés idegenben

Futsalcsapatunk kiváló meccsen 3-3-as döntetlent játszott Tihanyban, így még egy ponttal közelebb került a bennmaradáshoz. Három meccsel a vége előtt négy pont volt az előnyünk

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.