Nyolc perc alatt öt gól sem volt elég a pontszerzéshez

Továbbra is húz minket az ág, futsalcsapatunk egy elképesztően peches mérkőzésen maradt alul egy góllal a Dunaújvárossal szemben.

Bár mindkét csapat csupán egy-egy ponttal állt a mérkőzés előtt, tudtuk, hogy nehéz feladat vár ránk, hiszen ellenfelünk tavaly még az NB I-ben szerepelt. Teljesen kiegyenlítetten kezdődött a találkozó, ám amíg mi két kapufát rúgtunk, ellenfelünk két gólt, és a szünet előtt is közel álltunk az első találatunkhoz, de a gólvonalról menteni tudott ellenfelünk.

A második félidő eleje lekopírozta az első játékrész végét. Amíg mi csak kapufákig és centikkel mellé menő labdákig jutottunk, ellenfelünk két újabb gólt szerzett, aztán ráadásul egy távoli lövés is pechesen pattant a kapunkba. Egy kiegyenlített találkozóból ötgólos hátrány lett…

Éreztük azonban, hogy csak az első gólt kellene megszereznünk, hogy áttörjön a gát, és ez így is volt, csak sajnos későn jött. Az ezúttal csapatkapitányként szereplő Karvalics Bence góljával megtört a jég, majd Lőrinczy Soma sokadik próbálkozása is utat talált a kapuba.

Aztán a kitámadásból újabb gólt kaptunk, de a két gólszerzőnk egy perc alatt lőtt még egyet-egyet, és fél perccel a vége előtt Karvalics már mesterhármasnál járt. Az utolsó pillanatokig próbálkoztunk, de nem jött össze a pontszerzés. Hihetetlen fájó volt az újabb vereség, ugyanakkor látni kell a pozitívumokat is, bízunk benne, hogy hétről hétre sikerül előrébb lépnünk, és kimászunk a gödörből.

A jövő heti mérkőzésünk az ELTE-BEAC ellen elmarad, így legközelebb október 25-én a Tihanyt fogadjuk az Aramis Sportcsarnokban.

FÉRFI FUTSAL NB II NYUGATI CSOPORT, 4. FORDULÓ
BAK-MAXIMO – DUNAÚJVÁROS 5-6 (0-2)
BAK-MAXIMO
: Borsi – Matyó, Karvalics, Frankovszky, Grajzel – László (k), Biró, Lőrinczy, Cseh, Eszes, Sipaki, Budás. Vezetőedző: Kántor Barnabás
Gól: Karvalics 3, Lőrinczy 2, ill. Kovács 3, Csányi, Szili, Bartha

Legutóbbi bejegyzések

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.