Megint elhoztuk a három pontot Pécsről!

Futsalcsapatunk újra győzni tudott Pécsen! A PEAC otthonában aratott sikerrel két helyet feljebb léptünk a tabellán.

A vidéken megrendezett mérkőzéseken minden csapat, így mi is sokszor küzdöttünk azzal, hogy sok hiányzóval utaztunk le. Ezúttal azonban igencsak erős kerettel vághattunk neki a túrának, igaz, az eltiltott Kántor Barnabás csak a pad mellől irányíthatott, valamint Vasas Roland kiesett az utolsó pillanatban, de így is 10 mezőnyjátékossal és két kapussal álltunk fel.

És ha már kapuvédők, az előző meccseken Borsi Dávid parádézott, ezúttal azonban László Dániel kapott lehetőséget, és élt is a bizalommal – bravúrt bravúrra halmozott. A legutóbb Pécsen mesterhármast szerző Lőrinczy Soma pedig ezúttal is elhozta a góllövő cipőjét, és már a 3. percben betalált!

Hat perccel később Németh Gábor duplázta meg az előnyünket, majd új igazolásunk, Beszterczei Attila a második meccsén is eredményes tudott lenni, nagy gólt lőtt a bal felső sarokba! A szünetig sajnos nem tudtuk kihúzni kapott gól nélkül, egy egyértelmű szabálytalanságot engedtek el a játékvezetők, Bartal Bence pedig szépíteni tudott.

Felrémlett a nagykanizsai mérkőzés, amelyen eladtuk a háromgólos előnyünket idegenben, a második félidő elején ugyanis egy peches öngóllal közelebb férkőzött a PEAC. Nagyon fontos volt tehát, hogy ki szerzi a következő találatot, és ez végül nekünk sikerült, Pellei Bendegúz révén ismét kettővel vezettünk!

Négy perccel később Lőrinczy villant ismét, ezzel eldőlni látszott a találkozó. Bartal azonban visszahozta a meccsbe a hazaiakat, és kapufák, valamint László-bravúrok is kellettek ahhoz, hogy megmaradjon az előny.

Az utolsó percben egy teljesen nyilvánvaló kezezést engedtek tovább a bírók, Bartal révén így a záró másodpercekben is volt még izgalom, de nem engedtük ki a győzelmet a kezünkből, és második pécsi mérkőzésünket is megnyertük a szezonban. 

A sikernek köszönhetően a PEAC-ot és a Nagykanizsát is megelőztük, ezzel felléptünk az alsóház harmadik helyére, azaz három csapat is mögöttünk van a tabellán, a két ponttal előttünk lévő Érdnél pedig egy meccsel kevesebbet játszottunk!

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, ALSÓHÁZ, 2. FORDULÓ 

PEAC – BAK 4–5 (1–3)

BAK: László – Bura, Németh, Nagy, Lőrinczy – Borsi (k), Pető, Csanády, Beszterczei, Pellei, Köntés, Machalek. Vezetőedző: Kántor Barnabás 

Gól: Lőrinczy (2), Németh, Beszterczei, Pellei 

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P