Köszönünk mindent, Dani!

Karacs Dániel nagypályán klubot váltott, az NB II-es Gyirmót FC Győr labdarúgója lett, így a továbbiakban már nem tud nálunk futsalozni. Távozóink mellett ugyanakkor végre érkezőkről is beszámolhatunk.

Karacs Dániel korábban az FTC alapembere volt a futsal NB I-ben, sőt, válogatottságig is eljutott, ám a nagypályás karrierje úgy alakult, hogy az élvonalban már nem fért bele neki a futsal. Kisebb elköteleződéssel azonban igen, és ezért 2020 elején a BAK játékosa lett.

Karacs az NB III-ban három mérkőzésen lépett pályára nálunk tavasszal, mielőtt a koronavírus-járvány félbeszakította a szezont, így ő is hozzásegítette klubunkat a másodosztályba jutáshoz. Ebben a szezonban már 11 találkozón tudott pályára lépni nálunk, összesen 14 mérkőzésen 10 gólt szerzett BAK-mezben.

A téli átigazolási időszakban azonban lehetősége nyílt nagypályán a váltásra, az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr labdarúgója lett. Karacs Daninak a további pályafutásához nagyon sok sikert kívánunk, és köszönjük, hogy eddig is segítette klubunkat!

A tavaszi szezonra tehát alaposan átalakul a mieink kerete, mivel Karacs mellett távozott Temesi Norbert az Aramishoz, Kulik Renátó a TF-hez, valamint Apatini Márk sem nálunk folytatja a futsalt.

Ezúttal azonban érkezőkről is beszámolhatunk. Schönauer Ádám már bemutatkozhatott BAK-mezben, a 29 éves játékos az Érd, a Vasas, a Máltai SE és a Kartal futsalosa is volt, jelentős futsalrutinnal rendelkezik.

Csatlakozott keretünkhöz Kolompár Márk is, aki a Máltai SE-ben nevelkedett, már 16 évesen bemutatkozott az NB II-ben, az előző szezonban pedig az élvonalbeli Dunaferr játékosa volt, nyolc mérkőzésen szerepelhetett az NB I-ben.

Legfrissebb igazolásunk Balán Gábor, aki a Csakacseltől érkezett hozzánk. A 34 éves játékos Dunavarsányban kezdett futsalozni, az NB I-ig is eljutott, majd a Ferencváros játékosa lett, amelynek színeiben több, mint 100 mérkőzésen lépett pályára.

Mind a hárman bevethetőek lesznek a hétfői, Szigetszentmiklós elleni bajnokin.

Legutóbbi bejegyzések

Hősies győzelem, megvan a bennmaradás!

Futsalcsapatunk szombaton 5-4-re legyőzte a Hidegkútat, így ötpontos előnnyel várhatjuk a hétfői záró fordulót a még kieső helyen lévő Érd előtt. Kiharcoltuk a bennmaradást az

Újabb értékes pontszerzés idegenben

Futsalcsapatunk kiváló meccsen 3-3-as döntetlent játszott Tihanyban, így még egy ponttal közelebb került a bennmaradáshoz. Három meccsel a vége előtt négy pont volt az előnyünk

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.