Idegenbeli meccsekkel tudjuk folytatni a bajnokságot

Futsalcsapatunk folytatja a küzdelmeket az NB II Nyugati csoportjában, de csak idegenben tudunk pályára lépni a következő 30 napban.

Hétfőn, a Szigetszentmiklós elleni mérkőzésünk után úgy tűnt, 30 napra biztosan leáll a másodosztályú bajnokság, de arra is megvolt az esély, hogy idén már nem tudunk pályára lépni.

Szerdán aztán módosított a Magyar Labdarúgó Szövetség az álláspontján, lehet folytatni a bajnokságokat, de a jelenlegi szabályok szerint 48 órával a mérkőzés kezdete előtt, egyoldalúan, versenyügyi következmények nélkül, akár több alkalommal is élhetnek a klubok a halasztás lehetőségével.

A Budapesti Atlétikai Klub folytatja a küzdelmeket az NB II Nyugati csoportjában, de a találkozóit csak idegenben tudja lejátszani. A következő 30 napban ugyanis nincs lehetőségünk hazai pályán fogadni az ellenfeleinket.

A következő négy mérkőzésünk közül kettőt az FTC Faházban játszottunk volna le, az elsőt éppen amiatt, mert eredetileg a Hidegkút pályaválasztási kérelmét fogadtuk el. Most viszont mi kértünk és kaptunk segítséget, ezért hétfőn a MOM Sportközpontba látogatunk.

A rákövetkező fordulóban az Érdet fogadtuk volna, velük is megkezdtük már az egyeztetéseket a pályaválasztói jog felcseréléséről. Azt követően egyébként is idegenben játszottunk volna a REAC és a TF otthonában.

Bízunk benne, hogy azt követően megoldódnak csarnokproblémáink, és ismét pályára léphetünk hazai pályán.

A következő négy találkozónk zárt kapus mérkőzés lesz.

Legutóbbi bejegyzések

A szezon legjobb játékával nagy győzelem!

Futsalcsapatunk a második rájátszsásbeli mérkőzését is megnyerte! Ellenfelünk az alsóháznak első helyen nekivágó Tihany volt, ennek ellenére nagyon simán, 6-1-re nyerni tudtunk! Az alapszakaszban oda-vissza

Megint elhoztuk a három pontot Pécsről!

Futsalcsapatunk újra győzni tudott Pécsen! A PEAC otthonában aratott sikerrel két helyet feljebb léptünk a tabellán. A vidéken megrendezett mérkőzéseken minden csapat, így mi is

Megint hiába volt meg az előny

Ismét győztes állásból veszítettünk, ezúttal az Érd ellen vezettünk 3-1-re, ám végül pont nélkül maradtunk. A szezonban másodszor látogattunk Érdre, ezúttal hivatalosan mi voltunk a

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.