Idegenbeli meccsekkel tudjuk folytatni a bajnokságot

Futsalcsapatunk folytatja a küzdelmeket az NB II Nyugati csoportjában, de csak idegenben tudunk pályára lépni a következő 30 napban.

Hétfőn, a Szigetszentmiklós elleni mérkőzésünk után úgy tűnt, 30 napra biztosan leáll a másodosztályú bajnokság, de arra is megvolt az esély, hogy idén már nem tudunk pályára lépni.

Szerdán aztán módosított a Magyar Labdarúgó Szövetség az álláspontján, lehet folytatni a bajnokságokat, de a jelenlegi szabályok szerint 48 órával a mérkőzés kezdete előtt, egyoldalúan, versenyügyi következmények nélkül, akár több alkalommal is élhetnek a klubok a halasztás lehetőségével.

A Budapesti Atlétikai Klub folytatja a küzdelmeket az NB II Nyugati csoportjában, de a találkozóit csak idegenben tudja lejátszani. A következő 30 napban ugyanis nincs lehetőségünk hazai pályán fogadni az ellenfeleinket.

A következő négy mérkőzésünk közül kettőt az FTC Faházban játszottunk volna le, az elsőt éppen amiatt, mert eredetileg a Hidegkút pályaválasztási kérelmét fogadtuk el. Most viszont mi kértünk és kaptunk segítséget, ezért hétfőn a MOM Sportközpontba látogatunk.

A rákövetkező fordulóban az Érdet fogadtuk volna, velük is megkezdtük már az egyeztetéseket a pályaválasztói jog felcseréléséről. Azt követően egyébként is idegenben játszottunk volna a REAC és a TF otthonában.

Bízunk benne, hogy azt követően megoldódnak csarnokproblémáink, és ismét pályára léphetünk hazai pályán.

A következő négy találkozónk zárt kapus mérkőzés lesz.

Legutóbbi bejegyzések

Háromszoros válogatott a BAK kispadján

A háromszoros válogatott, a Dunaferr csapatával játékosként bajnoki címet nyert Nagy Tamás lett a több mint százhúsz éves Budapesti Atlétikai Klub labdarúgócsapatának vezetőedzője. Nagy Tamás

Peches vereséggel zártuk az évet

Az utolsó 2020-as bajnokinkon 6-3-as vereséget szenvedtünk a Tihanytól. Az ősszel idegenben a Tihany 4-2-re legyőzött minket, így fütött minket a bizonyítási vágy, ráadásul akkor

Bravúrgyőzelem a dobogós otthonában!

Hiába hiányzott három alapemberünk, futsalcsapatunk magabiztos győzelmet aratott a fordulót a harmadik helyen megkezdő REAC otthonában! Többek között Karacs Dániel, Kulik Renátó és Csanády Péter

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.