Idegenbeli meccsekkel tudjuk folytatni a bajnokságot

Futsalcsapatunk folytatja a küzdelmeket az NB II Nyugati csoportjában, de csak idegenben tudunk pályára lépni a következő 30 napban.

Hétfőn, a Szigetszentmiklós elleni mérkőzésünk után úgy tűnt, 30 napra biztosan leáll a másodosztályú bajnokság, de arra is megvolt az esély, hogy idén már nem tudunk pályára lépni.

Szerdán aztán módosított a Magyar Labdarúgó Szövetség az álláspontján, lehet folytatni a bajnokságokat, de a jelenlegi szabályok szerint 48 órával a mérkőzés kezdete előtt, egyoldalúan, versenyügyi következmények nélkül, akár több alkalommal is élhetnek a klubok a halasztás lehetőségével.

A Budapesti Atlétikai Klub folytatja a küzdelmeket az NB II Nyugati csoportjában, de a találkozóit csak idegenben tudja lejátszani. A következő 30 napban ugyanis nincs lehetőségünk hazai pályán fogadni az ellenfeleinket.

A következő négy mérkőzésünk közül kettőt az FTC Faházban játszottunk volna le, az elsőt éppen amiatt, mert eredetileg a Hidegkút pályaválasztási kérelmét fogadtuk el. Most viszont mi kértünk és kaptunk segítséget, ezért hétfőn a MOM Sportközpontba látogatunk.

A rákövetkező fordulóban az Érdet fogadtuk volna, velük is megkezdtük már az egyeztetéseket a pályaválasztói jog felcseréléséről. Azt követően egyébként is idegenben játszottunk volna a REAC és a TF otthonában.

Bízunk benne, hogy azt követően megoldódnak csarnokproblémáink, és ismét pályára léphetünk hazai pályán.

A következő négy találkozónk zárt kapus mérkőzés lesz.

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P