Háromszoros válogatott a BAK kispadján

A háromszoros válogatott, a Dunaferr csapatával játékosként bajnoki címet nyert Nagy Tamás lett a több mint százhúsz éves Budapesti Atlétikai Klub labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Nagy Tamás az NB II-ben szereplő BAK futsalcsapatának játékosaként ismerte meg a klub szellemiségét, amelynek lényege a hagyományok és ellenfelek tisztelete mellett sportszerű eszközökkel, minél jobb eredmények elérése.

Nagy Tamás a mai napig egy osztrák amatőr nagypályás csapatban futballozik, a kinti klub filozófiája nagyon közel áll a BAK értékrendjéhez.

Eddigi játékos-edzőnk, Pásztor Tibor is marad a csapatnál, de a továbbiakban így már csak a futballra kell koncentrálnia.

A BAK nagypályás csapatánál az edzőn nincs nyomás, nyugodtan lehet építkezni, alkotni, távlati cél a saját utánpótláscsapat felépítése és a fiataloknak további játéklehetőség biztosítása a felnőttek között.

Tamás számára nagyon motiváló ez a kihívás. Aki szeretne egy olyan csapatban játszani, amelyet háromszoros válogatott, több mint száz NB I-es meccsen szerepelt szakember irányít, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legutóbbi bejegyzések

Írj nekünk!