Háromszoros válogatott a BAK kispadján

A háromszoros válogatott, a Dunaferr csapatával játékosként bajnoki címet nyert Nagy Tamás lett a több mint százhúsz éves Budapesti Atlétikai Klub labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Nagy Tamás az NB II-ben szereplő BAK futsalcsapatának játékosaként ismerte meg a klub szellemiségét, amelynek lényege a hagyományok és ellenfelek tisztelete mellett sportszerű eszközökkel, minél jobb eredmények elérése.

Nagy Tamás a mai napig egy osztrák amatőr nagypályás csapatban futballozik, a kinti klub filozófiája nagyon közel áll a BAK értékrendjéhez.

Eddigi játékos-edzőnk, Pásztor Tibor is marad a csapatnál, de a továbbiakban így már csak a futballra kell koncentrálnia.

A BAK nagypályás csapatánál az edzőn nincs nyomás, nyugodtan lehet építkezni, alkotni, távlati cél a saját utánpótláscsapat felépítése és a fiataloknak további játéklehetőség biztosítása a felnőttek között.

Tamás számára nagyon motiváló ez a kihívás. Aki szeretne egy olyan csapatban játszani, amelyet háromszoros válogatott, több mint száz NB I-es meccsen szerepelt szakember irányít, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legutóbbi bejegyzések

A szezon legjobb játékával nagy győzelem!

Futsalcsapatunk a második rájátszsásbeli mérkőzését is megnyerte! Ellenfelünk az alsóháznak első helyen nekivágó Tihany volt, ennek ellenére nagyon simán, 6-1-re nyerni tudtunk! Az alapszakaszban oda-vissza

Megint elhoztuk a három pontot Pécsről!

Futsalcsapatunk újra győzni tudott Pécsen! A PEAC otthonában aratott sikerrel két helyet feljebb léptünk a tabellán. A vidéken megrendezett mérkőzéseken minden csapat, így mi is

Megint hiába volt meg az előny

Ismét győztes állásból veszítettünk, ezúttal az Érd ellen vezettünk 3-1-re, ám végül pont nélkül maradtunk. A szezonban másodszor látogattunk Érdre, ezúttal hivatalosan mi voltunk a

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.