Háromgólos előny után nagyon fájó vereség

Futsalcsapatunk sokáig vezetett az ELTE-BEAC elleni rangadón, ám végül egy utolsó pillanatokig kiélezett találkozón 5-4-es veresgét szenvedett.

Ezúttal közel teljes csapattal vártuk az ELTE elleni mérkőzést. A két csapat a nyáron felkészülési mérkőzésen már összecsapott, akkor mi nyertünk, ám ezúttal nehezebb találkozó várt ránk.

Ennek ellenére az első negyedóra álomszerűre sikeredett. Sok helyzetet dolgoztunk ki, a 7. percben pedig egy gyönyörű csel után Apatini Márkot buktatták, a jogosan megítélt büntetőt pedig a sértett gólra váltotta (1-0).

Egy perccel később Kulik Renátó remek keresztpasszát Karacs Dániel váltotta gólra (2-0). Az ELTE igencsak kemény játékot mutatott be, és nagyon hamar összejött a hatodik faultja. A 14. percben Machalek Attila talált be kisbüntetőből, így már hárommal mentünk (3-0).

Idáig minden rendben volt, innentől kezdve azonban sajnos megfordult a találkozó képe. Egy perccel később újabb kisbüntetőt rúghattunk, ám ezúttal Machalek nem talált a kapuba. Újabb két perc elteltével egy eladott labdát követően Szini László szépített, majd a szünet előtt Várkonyi Barnabás is bevette a kapunkat (3-2).

Amilyen rosszul fejeztük be az első félidőt, olyan rosszul kezdődött a második, Spáth Márton két perc elteltével egyenlített (3-3). A 25. percben Gémesi Áron könyökkel, futsalpályára nem illő mozdulatot mutatott be, azonnal villant a jogos piros. Az emberelőnyt nagyszerűen használtuk ki, Temesi Norbert vette vissza a vezetést (4-3).

Újra megvolt az esélyünk kézbe venni a találkozót, ám egy perccel később sajnos büntetőt kapott ellenfelünk, a jogos ítéletet Gergály Gyula vágta az egész mérkőzésen bravúrosan védő Borsi Dávid kapujába (4-4).

A 35. percben Kulik Renátó megkapta a második sárga lapját, a négy a hármas szituációt sokáig nagyszerűen védekeztük, ám végül Szini László be tudta venni a kapunkat (4-5). Átálltunk az öt a négyre, meg is volt a ziccerünk belőle, de sajnos nem sikerült az egyenlítés, így bár egy nagyszerű, közönségszórakoztató mérkőzést játszottunk, pont nélkül maradtunk.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 3. FORDULÓ
BAK – ELTE-BEAC 4-5 (3-2)
BAK:
Borsi – Apatini, Kulik, Karacs, Temesi – Arany (k), Kántor, Nagy, Köntés, Machalek, Tóth, Németh, Csanády. Játékos-edző: Kántor Barnabás
ELTE: Sajben – Gergály, Szini, Spáth, Dauner – Daradics (k), Gémesi, Boros, Dunai, Appl, Várkonyi, Szekér. Vezetőedző: Dunai András
Gól: Apatini (7.), Karacs (8.), Machalek (14.), Temesi (26.), ill. Szini (17., 37.), Várkonyi (20), Spáth (22.), Gergály (27.)

Legutóbbi bejegyzések

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!