Egyelőre nem találjuk magunkat, újabb vereség

Futsalcsapatunk nem tudott pontot szerezni második hazai találkozóján, 7–2-re kikapott a Magyar Futsal Akadémiától.

Ezúttal is jó sok hiányzónk volt, sérülés miatt többek között Nagy Tamás, Matyó Máté és Karvalics Bence sem volt bevethető. Egy eladott labdából hamar hátrányba kerültünk, de aztán teljesen kiegyenlített volt a találkozó, még kapufákat is szereztünk.

Ellenfelünk azonban kihasznált egy újabb könnyelműséget hátul, és bár Lőrinczy Soma hamar szépített, a szünet előtt még rohantunk az egyenlítésért, ám ebből egy újabb eladott labda és újabb kapott gól lett.

A második félidő elején kapott két gól után úgy tűnt, eldőlt a meccs, de megint jött egy szépítő Lőrinczy-gól, ám ezt követően már annyira kitámadtunk, hogy két újabb kapott találat lett a vége.

Ez a harmadik félévünk az NB II-ben, és gyakorlatilag harmadszor kell új csapatot építeni, egyelőre nem állt össze az együttes, így egy ponttal állunk három kör után. Ráadásul a jövő héten nagyon nehéz feladat vár ránk Szigetszentmiklóson.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 3. FORDULÓ
BAK-MAXIMO – MFA 2–7 (1–3)

BAK-MAXIMO: Borsi – Biró, Feil, Csanády, Lőrinczy – László (k), Eszes, Sipaki, Pető, Frankovszky, Cseh, Kántor. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Lőrinczy 2, ill. Márki D., Véghelyi 2, Hunyadi, Lőrincz 3

Legutóbbi bejegyzések

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.