Bravúros pontszerzés, mégis csalódottak lehetünk

Futsalcsapatunk 2–2-es döntetlent játszott az előző szezon ötödik helyezettjével, a REAC-cal. Bár megújult, ezért még némileg összeszokatlan csapatunktól ez egy szép eredmény, a játék képe alapján csalódottak lehetünk, még úgy is, hogy a végén mi mentettük meg az egyik pontot.

Mint említettük korábban, alaposan átalakult a keretünk. Alapembereink közül két kapusunk, Borsi Dávid és László Dániel, házi gólkirályunk, Lőrinczy Soma, doyenünk, Nagy Tamás mellett Csanády Péter és Pető Márk, valamint játékos-edzőnk, Kántor Barnabás maradt. Németh Gábor, Beszterczei Attila és Pellei Bendegúz sem távozott, ám őket valószínűleg kevesebb meccsen láthatjuk majd.

Távozott ugyanakkor Bura Attila a Maglódba, és nem folytatja nálunk Köntés Balázs sem. Az érkezői oldalon azonban számos név van. A nagypályán már nagy rutinnal rendelkező, de a futsalt most elkezdő hármas, Karvalics Bence, Biró József és Feil Máté közül első kettő már be is mutatkozott hétfőn.

Átigazoltuk mellettük az előző szezonban még az NB I-es Újpestben játszó Matyó Mátét, a korábban az UTE-t erősítő Cseh Pétert, valamint az Aramisban szintén élvonalbeli múlttal rendelkező Frankovszky Dánielt, ők szintén debütáltak hétfőn, a többiek első meccsére még várni kell.

A hétfői találkozón az első félidőben többnyire védekeztünk, de mégis a nagyobb helyzeteket mi alakítottuk ki, ám a szünetig nem esett gól. A második félidőben aztán megtört a jég, Cseh adott parádés passzt sarokkal Frankovszkynak, aki nagyon higgadtan értékesítette ziccerét.

A REAC sokat játszotta az öt a négyet a meccsen, és ezt többnyire remekül védekeztük. Éppen ezért fájó, hogy két lepattanó labdát a kapunkba lőttek, így az utolsó percekre hátránnyal mentünk.

Nagyot küzdöttünk a végén és Nagy passzát húsz másodperccel a vége előtt gólra váltotta Lőrinczy, de az összkép alapján így is csalódottak lehetünk, mert több volt ebben. Ugyanakkor az összeszokatlanság ellenére biztató játékot mutattak a mieink.

Folytatás jövő hétfőn, amikor Nagykanizsára utazunk.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 1. FORDULÓ
BAK-MAXIMO – REAC 2-2 (0-0)
BAK-MAXIMO: Borsi – Biró, Karvalics, Nagy, Lőrinczy – Tóth (k), Frankovszky, Matyó, Cseh, Csanády. Vezetőedző: Kántor Barnabás
Gól: Frankovszky, Lőrinczy, ill. Kaszala, Fehértói

Legutóbbi bejegyzések

BAK-Maximo néven folytatjuk a futsal NB II-ben

Bár futsalcsapatunk az előző szezonban hősies körülmények között kiharcolta a bennmaradást az NB II-ben, sokáig kérdéses volt, tudjuk-e vállalni a másodosztályú folytatást. Törekvéseinkben azonban partnerre

Hősies győzelem, megvan a bennmaradás!

Futsalcsapatunk szombaton 5-4-re legyőzte a Hidegkútat, így ötpontos előnnyel várhatjuk a hétfői záró fordulót a még kieső helyen lévő Érd előtt. Kiharcoltuk a bennmaradást az

Újabb értékes pontszerzés idegenben

Futsalcsapatunk kiváló meccsen 3-3-as döntetlent játszott Tihanyban, így még egy ponttal közelebb került a bennmaradáshoz. Három meccsel a vége előtt négy pont volt az előnyünk

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.