Egy félidőig tudtuk meccsben tartani magunkat

Futsalcsapatunk a szünetig még pariban volt a PEAC-cal, de a második félidőben a vendégek eldöntötték a találkozót.

Sajnos ezúttal is hiányzott két kulcsemberünk, a két legjobb gólátlaggal rendelkező játékosunk, az eltiltott Lőrinczy Soma és a sérült Beszterczei Attila, ráadásul a meccs napján betegség miatt László Dániel is kidőlt. Jó hír volt viszont, hogy Nagy Tamás és Köntés Balázs visszatért.

Jól kezdtük a találkozót, Pellei Bendegúz révén előnybe kerültünk, de hozzá kell tenni, a kapufának és Borsi Dávidnak volt köszönhető, hogy mi szereztük meg a vezetést. A szünetig sajnos nem bírtuk ki, és fordított az ellenfelünk.

A második félidő elején Németh Gábor a kapuba tartó labdát kézzel blokkolta, jött a piros lap és a büntető, ami után kettővel elment ellenfelünk. Ezt követően átálltunk az öt a négyes játékra, és nem játszottuk rosszul, de sajnos nem tudtunk szépíteni. Ellenfelünk újabb három gólt szerzett, mi pedig Machalek Attila szabadrúgásgóljából tudtunk szépíteni.

Érdekesség, hogy ebben a párharcban mind a négy meccsen vendégsiker született. A kulcsmérkőzések most jönnek, pénteken a mögöttünk álló Hidegkútot fogadjuk, majd az Érdhez látogatunk hétfőn a bennmaradásért folytatott harcban.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, ALSÓHÁZ, 7. FORDULÓ
BAK – PEAC 2-6 (1-2)
BAK: Borsi – Pető, Bura, Pellei, Németh – Nagy, Köntés, Kántor, Machalek.
Gól: Pellei, Machalek

Legutóbbi bejegyzések

Hősies győzelem, megvan a bennmaradás!

Futsalcsapatunk szombaton 5-4-re legyőzte a Hidegkútat, így ötpontos előnnyel várhatjuk a hétfői záró fordulót a még kieső helyen lévő Érd előtt. Kiharcoltuk a bennmaradást az

Újabb értékes pontszerzés idegenben

Futsalcsapatunk kiváló meccsen 3-3-as döntetlent játszott Tihanyban, így még egy ponttal közelebb került a bennmaradáshoz. Három meccsel a vége előtt négy pont volt az előnyünk

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.