Vesztes meccs, ami után nincs okunk szégyenkezni

Futsalcsapatunk 5-3-as vereséget szenvedett a dobogóért harcoló Szigetszentmiklós otthonában, de remek játékot mutattunk be, nagyon megnehezítettük esélyesebb ellenfelünk feladatát.

Szörnyen indult a találkozó, a hazaiak keresztbe lőtt labdája Köntés Balázsról a kapunkba pattant. Ezt követően azonban szépen kijöttünk a nyomásból, időnként mi irányítottuk a játékot, és több helyzetet is kialakítottunk.

A Szigetszentmiklós kapusa remek napot fogott ki, nagyobbnál nagyobb bravúrokat mutatott be egymás után, így hiába jártunk sokszor közel a gólhoz, nem tudtunk egyenlíteni. Ráadásul a szünet előtt egy-egy egyéni hibát kihasználtak a hazaiak, Kovács Attila és Reznek Donát révén.

A második félidőben folytatódott az, ami az első félidő nagy részében, hiába voltak helyzeteink, nem tudtuk gólra váltani őket. Megtette ezt a miklósiak Aramistól igazolt centere, Fischer Zsigmond, aki négygólosra növelte ellenfelünk előnyét.

Még ugyanebben a percben azonban végre megszületett az első találatunk, ami nem akármilyenre sikerült: Kolompár Márk ívelte fel a labdát, Lőrinczy Soma visszatette középre, ahol Pető Márk érkezett, aki kapásból hatalmas gólt lőtt!

Néhány perccel később egy újabb szép támadás végén Bura Attila révén visszajöttünk kettőre. Sajnos Pászti Bence válaszolt rá, ám egy perccel később a remek játékkal debütáló Balán Gábor megszerezte első gólját BAK-mezben.

Az utolsó percekre átálltunk az öt a négyre, ám sajnos ez nem hozott sikert. Bár két góllal kikaptunk, ezúttal semmi okunk nem volt lehajtott fejjel elhagyni a pályát, bizakodásra ad okot az is, hogy új játékosaink remekül debütáltak. Folytatás csütörtökön, az ELTE otthonában, ahol elmaradt mérkőzést pótolunk.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 19. FORDULÓ
SZIGETSZENTMIKLÓS – BAK 5-3 (3-0)
BAK
: Borsi – Kántor, Köntés, Bura, Lőrinczy – Pető, Balán, Pellei, Kolompár. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Köntés (öngól), Kovács, Reznek, Fischer, Pászti, ill. Pető, Bura, Balán

Legutóbbi bejegyzések

BAK-Maximo néven folytatjuk a futsal NB II-ben

Bár futsalcsapatunk az előző szezonban hősies körülmények között kiharcolta a bennmaradást az NB II-ben, sokáig kérdéses volt, tudjuk-e vállalni a másodosztályú folytatást. Törekvéseinkben azonban partnerre

Hősies győzelem, megvan a bennmaradás!

Futsalcsapatunk szombaton 5-4-re legyőzte a Hidegkútat, így ötpontos előnnyel várhatjuk a hétfői záró fordulót a még kieső helyen lévő Érd előtt. Kiharcoltuk a bennmaradást az

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.