Vesztes meccs, ami után nincs okunk szégyenkezni

Futsalcsapatunk 5-3-as vereséget szenvedett a dobogóért harcoló Szigetszentmiklós otthonában, de remek játékot mutattunk be, nagyon megnehezítettük esélyesebb ellenfelünk feladatát.

Szörnyen indult a találkozó, a hazaiak keresztbe lőtt labdája Köntés Balázsról a kapunkba pattant. Ezt követően azonban szépen kijöttünk a nyomásból, időnként mi irányítottuk a játékot, és több helyzetet is kialakítottunk.

A Szigetszentmiklós kapusa remek napot fogott ki, nagyobbnál nagyobb bravúrokat mutatott be egymás után, így hiába jártunk sokszor közel a gólhoz, nem tudtunk egyenlíteni. Ráadásul a szünet előtt egy-egy egyéni hibát kihasználtak a hazaiak, Kovács Attila és Reznek Donát révén.

A második félidőben folytatódott az, ami az első félidő nagy részében, hiába voltak helyzeteink, nem tudtuk gólra váltani őket. Megtette ezt a miklósiak Aramistól igazolt centere, Fischer Zsigmond, aki négygólosra növelte ellenfelünk előnyét.

Még ugyanebben a percben azonban végre megszületett az első találatunk, ami nem akármilyenre sikerült: Kolompár Márk ívelte fel a labdát, Lőrinczy Soma visszatette középre, ahol Pető Márk érkezett, aki kapásból hatalmas gólt lőtt!

Néhány perccel később egy újabb szép támadás végén Bura Attila révén visszajöttünk kettőre. Sajnos Pászti Bence válaszolt rá, ám egy perccel később a remek játékkal debütáló Balán Gábor megszerezte első gólját BAK-mezben.

Az utolsó percekre átálltunk az öt a négyre, ám sajnos ez nem hozott sikert. Bár két góllal kikaptunk, ezúttal semmi okunk nem volt lehajtott fejjel elhagyni a pályát, bizakodásra ad okot az is, hogy új játékosaink remekül debütáltak. Folytatás csütörtökön, az ELTE otthonában, ahol elmaradt mérkőzést pótolunk.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 19. FORDULÓ
SZIGETSZENTMIKLÓS – BAK 5-3 (3-0)
BAK
: Borsi – Kántor, Köntés, Bura, Lőrinczy – Pető, Balán, Pellei, Kolompár. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Köntés (öngól), Kovács, Reznek, Fischer, Pászti, ill. Pető, Bura, Balán

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P