Újabb erősítés az NB II-re – Temesi Norbert a BAK-ban!

Tovább erősödik az NB II-re készülő futsalcsapatunk! Együttesünk kerete az FTC-től érkező rutinos játékossal, Temesi Norberttel bővült.

Temesi Norbertet a hazai futsalt kedvelőknek nem kell bemutatni, hiszen számos sikert ért el eddigi karrierje során. A pályafutását Gödöllőn kezdte, ahol 19 évesen NB I-es bajnoki címet ünnepelhetett. Ezt követően az FTC-hez igazolt, amelynek színeiben három és fél évet töltött el, és bajnoki bronzérmet szerzett.

A 2011/2012-es szezont már a Dunakeszinél kezdte meg, hét évet töltött el itt, két NB II-es bajnoki cím mellett az NB I-ben is ismét odakerült a legjobbak közé.

A 2018/2019-es idényre visszatért a Ferencvároshoz, tagja volt az élvonalba visszajutó csapatnak, amellyel az előző szezonban az NB I harmadik helyén zárt. A 31 éves, kiváló futsalos a következő bajnoki szezont már a BAK játékosaként kezdi meg!

– Miután eldőlt, hogy nem maradok a Fradinál, több helyről is megkerestek. A BAK-tól éreztem a leginkább, hogy szeretnék, ha itt játszanék, a csapatból többen is rám írtak, ez pedig sokat segített a döntésemben. Úgy látom, hogy egy remek társaság alakul itt, több korábbi csapattársammal is együtt játszhatok, izgatottan várom a bajnoki rajtot! – mondta Temesi Norbert.

Temesi a harmadik nyári igazolásunk Apatini Márk és Kulik Renátó után, így megerősödve várhatjuk a szeptember 5-i, TF elleni szezonrajtot.

Legutóbbi bejegyzések

BAK-Maximo néven folytatjuk a futsal NB II-ben

Bár futsalcsapatunk az előző szezonban hősies körülmények között kiharcolta a bennmaradást az NB II-ben, sokáig kérdéses volt, tudjuk-e vállalni a másodosztályú folytatást. Törekvéseinkben azonban partnerre

Hősies győzelem, megvan a bennmaradás!

Futsalcsapatunk szombaton 5-4-re legyőzte a Hidegkútat, így ötpontos előnnyel várhatjuk a hétfői záró fordulót a még kieső helyen lévő Érd előtt. Kiharcoltuk a bennmaradást az

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.