Semmilyen előjel nem mutatott erre: nagy siker Pécsett!

Futsalcsapatunk rengeteg nehézséget leküzdve, kevés bíztató előjelet követően is 7-4-re győzni tudott a dobogóért küzdő PTE PEAC otthonában.

Rengeteg hiányzóval utaztunk le Pécsre, és ezúttal a rengeteg közel sem túlzás. Tóth Gábor és Kulik Renátó távozása mellett Karacs Dániel és Nagy Tamás eltiltás, Temesi Norbert és Machalek Attila sérülés miatt nem volt bevethető, de különböző okok miatt többek között Borsi Dávid, Csanády Péter és Csikós József játékára sem számíthattunk, így csupán hét mezőnyjátékossal és egy kapussal indultunk el hétfő délután.

Megfiatalodott csapatunk biztos védekezéssel kezdte a mérkőzést, de a hatodik percben egy elcsúszást Bartal Bence kihasznált (1-0). Gyorsan jött azonban a válasz, Kántor Barnabás adott nagy labdát Bura Attilának, aki kapura lőtt, a kipattanót pedig Czinege Norbert a kapuba vágta, 18 éves játékosunk már a második NB II-es gólját szerezte (1-1).

Egy perccel később Lőrinczy Soma lőtt parádés gólt, már ekkor látszott, hogy centerünk parádés napot fogott ki, pedig még messze volt a vége (1-2). Egy vitatható szabadrúgásból négy perccel később Vénosz Soma egyenlített, de Lőrinczy szinte azonnal visszavette a vezetést (2-3).

Két perccel később újabb peches gólt kaptunk, Molnár Csongor egalizált ismét, ám Lőrinczy ismét gyönyörú gólt szerzett, a kapunak háttal állva pörgette a hálóba a labdát, ezzel már 15 perc alatt mesterhármasnál járt (3-4)! Egy perccel később a Pellei Bendegúz elől menteni igyekvő Kőnig Bálint a saját kapujába lőtt (3-5, öngól), így viszonylag meggyőző előnnyel mentünk a szünetre.

A második félidőben beszorultunk a kapunk elé, de remekül védekeztünk, a csupán harmadik NB II-es meccsét játszó, szintén 18 éves Bura Attila óriási küzdéssel mentette meg több alkalommal a kapunkat a góltól, ahogy a második félidőben parádésan védő László Dániel is, de Németh Gábor és Köntés Balázs is hatalmasat küzdött az eddig nem említett játékosok közül.

A 31. percben megszereztük azt a gólt, amellyel gyakorlatilag eldőlt a találkozó. Lőrinczy villant ismét, ziccerben Pelleit játszotta meg, 18 éves játékosunk pedig megszerezte pályafutása első NB II-es találatát (3-6)! Öt perccel később Köntés találata tényleg mindent eldöntött, a végén még Kőnig szépített, de így is meggyőző, 7-4-es sikert arattunk!

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT
PEAC – BAK 4-7 (3-5)

BAK: László – Kántor, Németh, Köntés, Lőrinczy – Bura, Czinege, Pellei. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Bartal, Vénosz, Molnár, Kőnig, ill. Czinege, Lőrinczy (3), Kőnig (öngól), Pellei, Köntés

Legutóbbi bejegyzések

BAK-Maximo néven folytatjuk a futsal NB II-ben

Bár futsalcsapatunk az előző szezonban hősies körülmények között kiharcolta a bennmaradást az NB II-ben, sokáig kérdéses volt, tudjuk-e vállalni a másodosztályú folytatást. Törekvéseinkben azonban partnerre

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.