Rosszul kezdődő bajnoki hajrá

Futsalcsapatunk nem bírta el a kulcsemberek hiányát, így simán kikapott a pótolt meccsen az Érdtől.

A nagykanizsai, botrányos mérkőzést követően sajnos két kulcsemberünkre, a házi góllövőlistát vezető Lőrinczy Somára, valamint Nagy Tamásra sem számíthattunk. Ráadásul a koronavírus-helyzet miatti állandó hiányzóink mellett kidőlt Beszterczei Attila is, aki a hét közben kerékpáros balesetet szenvedett, és a bemelegítésnél vált biztossá, hogy nem tudja vállalni a játékot.

A mérkőzésen így debütált újabb két U20-as játékosunk, Mánya Dominik és Hegyi Róbert, rajtuk kívül még három utánpótlás-játékos is a pályán volt, a vendégek pedig hamar elhúztak, sajnos egy félidőt követően 6-1-re vezettek, a mieink részéről Németh Gábor volt eredményes.

A második félidőben átálltunk az öt a négyre, és ez hozott is eredményeket, Bura Attila, Kántor Barnabás és Pető Márk is betalált, valamint rúgtunk négy kapufát is, de ezt a játékrészt is csak döntetlenre tudtuk hozni.

Sima vereség lett így sajnos a vége, de nincs idő a kesergésre, 10 nap alatt négy mérkőzést játszunk, legközelebb hétfőn, a PEAC-ot látjuk vendégül.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, RÁJÁTSZÁS, 3. FORDULÓ, PÓTOLT MÉRKŐZÉS
BAK – ÉRD 4-9 (1-6)

BAK: Borsi – Pető, Bura, Pellei, Németh – Kántor, Machalek, Mánya, Hegyi.
Gól: Németh, Bura, Kántor, Pető

Legutóbbi bejegyzések

BAK-Maximo néven folytatjuk a futsal NB II-ben

Bár futsalcsapatunk az előző szezonban hősies körülmények között kiharcolta a bennmaradást az NB II-ben, sokáig kérdéses volt, tudjuk-e vállalni a másodosztályú folytatást. Törekvéseinkben azonban partnerre

Hősies győzelem, megvan a bennmaradás!

Futsalcsapatunk szombaton 5-4-re legyőzte a Hidegkútat, így ötpontos előnnyel várhatjuk a hétfői záró fordulót a még kieső helyen lévő Érd előtt. Kiharcoltuk a bennmaradást az

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.