Remek első félidő, szép helytállás

Futsalcsapatunk Sárvárra utazott hétfőn, ahol az első félidőben még 1-1 volt az állás, és bár a vége vereség lett, nincs okunk a szégyenkedésre.

Az előző hetek nehézségei után örömteli volt, hogy két sorral is le tudtunk utazni Sárvárra. Szezonbeli első meccsét játszotta Tóth Gábor, aki tavaly hazaköltözött Körmendre, így a budapesti mérkőzéseket nem tudja vállalni nálunk, de a hozzá közel lévőket igen. Abszolút újoncként pedig Horváth Dávid is debütált, ráadásul remek teljesítménnyel.

A kilencedik percig nagyszerűen védekeztünk, ám akkor ellenfelünk gólvágója, Kuti András egy kapáslövésből betalált. A szünet előtt azonban kijjebb tudtunk jönni, sőt, egyenlíteni is tudtunk! Tóth remek egyéni akciója végén a középre lőtt labdát Fábián Kristóf a saját kapujába perdítette.

Biztató volt a helyzet az első félidő végére, ám a második játékrész elején sajnos két gólt kaptunk. Ezt követően több kockázatot kellett vállalnunk, és ennek két újabb kapott találat lett a vége, ugyanakkor a 37. percben Horváth betalált, így góllal debütált csapatunkban. A vége tehát 5-2-es hazai siker lett, egy nagyon sportszerű találkozón.

Bár mély gödörben vagyunk, a nehéz anyagi helyzet ellenére, sőt, éppen azért igazán becsülendő a pályára lépő játékosaink helytállása. Csak így tovább, fiúk!

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 10. FORDULÓ
Sárvár – BAK 5-2 (1-1)
BAK
: Borsi – Frankovszky, Kántor, Kamarás, Tóth – Eszes, Cseh, Sipaki, Horváth. Játékos-edző: Kántor Barnabás

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P