Peches vereséggel zártuk az évet

Az utolsó 2020-as bajnokinkon 6-3-as vereséget szenvedtünk a Tihanytól.

Az ősszel idegenben a Tihany 4-2-re legyőzött minket, így fütött minket a bizonyítási vágy, ráadásul akkor sok hiányzónk volt, míg most a közel legerősebb összeállításban várhattuk a meccset.

Ellenfelünk az őszi meccshez hasonlóan visszaállt védekezni, ám két alkalommal is nagyon közel jártunk a gólhoz, azonban a kapufa megmentette a vendégeket. A kihagyott ziccerek azonban megbosszulták magukat, és ellenfelünk két legjobbja, Boromisza Gábor és Csernay Dávid betalált.

A szünet előtt Apatini Márk okos góljával szépítettünk, de így is kétgólos előnnyel ment pihenni a Tihany, Boromisza talált be egy szabadrúgás-figura végén. A második félidőt jól kezdtük, egy gyönyörű támadásból találtunk be, Lőrinczy Soma tartotta meg remekül a labdát, majd Köntés Balázshoz játszott, a hosszún érkező Németh Gábor pedig a kapuba vágta a labdát.

Sajnos azonban rögtön jött a válasz Csernaytól, lélektanilag nagyon rossz pillanatban, és bár Apatini újabb átlövésgóljával visszajöttünk megint egyre, utána nem sikerült az egyenlítés. Átálltunk öt a négyre, de ezúttal nem jöttek úgy a gólok, ahogy korábban, a labdavesztések után pedig Tóth Dániel és Csernay újra betalált, így 6-3-ra nyertek a vendégek.

A jövő heti, ELTE elleni találkozónk elmarad, így ez volt 2020 utolsó mérkőzése a számunkra, és a kilencedik helyről várhatjuk a folytatást.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 13. FORDULÓ
BAK – TIHANY 3-6 (1-2)

BAK: Borsi – Temsi, Kulik, Apatini, Karacs – Köntés, Németh, Nagy T., Kántor, Lőrinczy. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Apatini (2), Németh, ill. Boromisz (2), Csernay (2), Tóth

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P