Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről.

Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira is Nagykanizsára. A hazaiaknál több meghatározó játékos is visszatért, így láthattuk, hogy nehezebb feladatunk lesz, különösen, hogy csupán hét mezőnyjátékossal érkeztünk egy igen hosszú utazást követően (a mieink egy része Miskolc környékéről több, mint 400 km-t utazott a találkozóra).

Ennek ellenére mi kezdtük frissebb fejjel a találkozót, Kamarás Bálint villámgyors labdaszerzését követően Besenyei Ferenc hamar előnyhöz juttatott minket. A szünetig Arany János több nagy bravúrt is bemutatott, de sikerült egyenlítenie ellenfelünknek, amely a szünetet követően át is vette a vezetést.

Nem sokáig tartott azonban a hazai előny, egy kontra végén Kamarás Bálint lőtt újabb nagy gólt. A második játékrész közepén azonban a kulcsszituációkból ellenfelünk jött ki jobban, majd átálltunk az öt a négyre, de ezúttal nem jött be a kitámadás. Sőt, a végére nagyon elfogytunk, Urbán Gábort sajnos kiállították, majd az utolsó percekben sorra lőtték a gólokat a hazaiak, és végül sima, 10–2-es sikert arattak.

A találkozó sportszerű keretek mellett és kiváló hangulatban zajlott. A csodálatos Kanizsa Arénába több mint 300 néző látogatott ki.

A Nagykanizsa így feljött két pontra ránk, és bár nagyon sokat ért volna egy újabb siker, még így is jó a helyzetünk, négy fordulóval a vége előtt öt pontra vagyunk a kieső zónától. Pénteki ellenfelünk éppen az utolsó előtti Dunaújváros – kulcsmeccs vár ránk tehát pénteken hazai pályán!

FÉRFI FUTSAL NB II NYUGATI CSOPORT, ALSÓHÁZ, RÁJÁTSZÁS, 6. FORDULÓ
NAGYKANIZSA – BAK 10–2 (1–1)
BAK: Arany – Fekete, Kántor, Kamarás, Besenyei – Bene, Urbán, Decsi. Vezetőedző: Machalek Attila
Gól: Millei (4), Őri, Schuller, Csavari, Kollár, Dömötörfy, Szőke, ill. Besenyei, Kamarás

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Írj nekünk!

P