Nehezen pörögtünk fel, de újra nyertünk

Futsalcsapatunk felkészülési mérkőzésen 6-3-ra legyőzte a szintén az NB II-re készülő Hidegkútat. Nehéz kezdés után a második félidőben a négy gólig jutó Csanády Péter vezetésével megnyerte a találkozót.

Csütörtök este az NB II-be az előző szezonban feljutó Hidegkúthoz látogattunk, amellyel egy csoportban leszünk a másodosztály Nyugati csoportjában. Együttesünkben bemutatkozott új igazolásunk, Temesi Norbert!

Az első percektől kezdve be tudtuk szorítani ellenfelünket, ám a gól sehogy sem akart jönni. Sem átlövésből, sem figurából, sem kijátszott helyzetből. Ellenfelünk azonban kihasználta a hibáinkat, és a 2×35 perces mérkőzés első félidejének végét egygólos előnnyel zárta (1–0).

A második félidő elején aztán egy szerencsés góllal Machalek Attila révén egyenlítettünk, majd Tóth Gábor talált be, így előnybe kerültünk (1–2). Nem sokkal később a második félidőre feljavuló Csanády Péter első átlövését még blokkolták, a második azonban a jobb alsóban kötött ki (1–3).

A hátralévő időszak is Csanádyról szólt, akinek a második góljára még volt válasz, ám az utána lévő kettőre már nem, így a mesternégyesének és a második félidőben beálló Borsi Dávid bravúrjainak is köszönhetően 6-3-ra győztünk.

Az FTC elleni döntetlen, valamint a Nagykáta és az ELTE legyőzését követően újabb sikeres mérkőzésen vagyunk túl. A bajnokságot a TF ellen kezdjük meg hazai pályán, szeptember 7-én, 19:50-től.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
HIDEGKÚT–BAK 3–6 (1–0)
BAK
: László (Borsi) – Temesi, Köntés, Tóth, Kulik, Csanády, Czinege, Machalek, Kántor, Bura. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Machalek, Tóth, Csanády (4)

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P