Köszönünk mindent, Dani!

Karacs Dániel nagypályán klubot váltott, az NB II-es Gyirmót FC Győr labdarúgója lett, így a továbbiakban már nem tud nálunk futsalozni. Távozóink mellett ugyanakkor végre érkezőkről is beszámolhatunk.

Karacs Dániel korábban az FTC alapembere volt a futsal NB I-ben, sőt, válogatottságig is eljutott, ám a nagypályás karrierje úgy alakult, hogy az élvonalban már nem fért bele neki a futsal. Kisebb elköteleződéssel azonban igen, és ezért 2020 elején a BAK játékosa lett.

Karacs az NB III-ban három mérkőzésen lépett pályára nálunk tavasszal, mielőtt a koronavírus-járvány félbeszakította a szezont, így ő is hozzásegítette klubunkat a másodosztályba jutáshoz. Ebben a szezonban már 11 találkozón tudott pályára lépni nálunk, összesen 14 mérkőzésen 10 gólt szerzett BAK-mezben.

A téli átigazolási időszakban azonban lehetősége nyílt nagypályán a váltásra, az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr labdarúgója lett. Karacs Daninak a további pályafutásához nagyon sok sikert kívánunk, és köszönjük, hogy eddig is segítette klubunkat!

A tavaszi szezonra tehát alaposan átalakul a mieink kerete, mivel Karacs mellett távozott Temesi Norbert az Aramishoz, Kulik Renátó a TF-hez, valamint Apatini Márk sem nálunk folytatja a futsalt.

Ezúttal azonban érkezőkről is beszámolhatunk. Schönauer Ádám már bemutatkozhatott BAK-mezben, a 29 éves játékos az Érd, a Vasas, a Máltai SE és a Kartal futsalosa is volt, jelentős futsalrutinnal rendelkezik.

Csatlakozott keretünkhöz Kolompár Márk is, aki a Máltai SE-ben nevelkedett, már 16 évesen bemutatkozott az NB II-ben, az előző szezonban pedig az élvonalbeli Dunaferr játékosa volt, nyolc mérkőzésen szerepelhetett az NB I-ben.

Legfrissebb igazolásunk Balán Gábor, aki a Csakacseltől érkezett hozzánk. A 34 éves játékos Dunavarsányban kezdett futsalozni, az NB I-ig is eljutott, majd a Ferencváros játékosa lett, amelynek színeiben több, mint 100 mérkőzésen lépett pályára.

Mind a hárman bevethetőek lesznek a hétfői, Szigetszentmiklós elleni bajnokin.

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P