Karacs-tripla és szép helytállás a kupában

Futsalcsapatunk a Magyar Kupa második fordulójában az Aramis ellen lépett pályára. Együttesünk megszorongatta NB I-es riválisát, még vezettünk is az első félidőben, végül azonban búcsúzni kényszerültünk.

Továbbra is hosszú a sérültlistánk, Nagy Tamás, Czinege Norbert és Tóth Gábor mellett László Dániel és Köntés Balázs sem volt bevethető. NB I-es riválisunkkal szemben természetesen nem volt reális cél a továbbjutás, de mindent megtettünk érte, hogy a körülmények ellenére is a lehető legjobban helytálljunk.

A 8. percig gól nélkül tartottuk ellenfelünket, ekkor a sokszoros válogatott Harnisch Ákos lőtt remekbeszabott találatot. Ezt követően azonban egy nagyszerű szűk tíz percet produkáltunk, Karacs Dániel kétszer, Csanády Péter egyszer talált be, ezzel 3-1-re elhúztunk!

Ezt követően elment a világítás az Aramis Csarnokban, így váratlan szünet következett, ami ellenfelünknek tett jobbat, mert a szünetig ki tudtak egyenlíteni, Keresztury Márton és Harnisch Ákos révén.

A második félidőre már többnyire első sorával jött ki az Aramis, és a játékrész elején eldöntötte a találkozót, Juhász Donát két, Papp Bence és Fischer Zsigmond egy-egy góljával. Ezt követően Apatini Márk szépített, majd ezen a meccsen legjobbunk, Karacs lőtte meg saját maga harmadik találatát.

A végén mind a két csapat gyakorolta az öt a négyet (Karacs már ebből talált be), Papp Bence még háromszor bevette a mieink kapuját, de mi is el tudtunk jutni ziccerig, újabb találat azonban már nem sikerült. A vége sajnos megint nem lett szép, hiszen tíz gólt kaptunk, pedig a mérkőzés nagy részében felvettük a versenyt egy osztállyal feljebb lévő riválisunkkal, de a továbbjutásra nem volt esélyünk.

A jövő héten pihenő vár ránk, majd november első hétfőjén a Nagykanizsát fogadjuk az FTC Faházban.

FÉRFI FUTSAL MAGYAR KUPA, 2. FORDULÓ
BAK – ARAMIS 5-10 (3-3)
Aramis Csarnok

BAK: Borsi – Temesi, Apatini, Kulik, Csanády – Karacs, Kántor, Machalek, Németh.
Gól: Karacs (3), Csanády, Apatini, ill. Harnisch (2), Keresztury, Juhász (2), Papp (4), Fischer

Legutóbbi bejegyzések

BAK-Maximo néven folytatjuk a futsal NB II-ben

Bár futsalcsapatunk az előző szezonban hősies körülmények között kiharcolta a bennmaradást az NB II-ben, sokáig kérdéses volt, tudjuk-e vállalni a másodosztályú folytatást. Törekvéseinkben azonban partnerre

Hősies győzelem, megvan a bennmaradás!

Futsalcsapatunk szombaton 5-4-re legyőzte a Hidegkútat, így ötpontos előnnyel várhatjuk a hétfői záró fordulót a még kieső helyen lévő Érd előtt. Kiharcoltuk a bennmaradást az

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.