Hatalmas szívvel, óriási ellenszélben…

Négygólos hátrányból fordítottuk meg a REAC elleni mérkőzést, de a bírói tévedésekkel már nem tudtunk mit kezdeni…

Számunkra már semmi tétje nem volt a meccsnek, csak annyi, hogy „megúszunk-e” egy vidéki túrát a rájátszásban, ellenfelünknek viszont mindenképp pontot vagy pontokat kellett szereznie a felsőházhoz. Emellett pedig a sportszerűség is azt diktálta, hogy mindent megtegyünk ezen a meccsen.

Voltak bőven hiányzóink, közülük Balán Gábor már a továbbiakban nem is lesz a segítségünkre, ugyanis a mérkőzés előtt bejelentette, már nem kíván többet játszani nálunk… Volt viszont egy debütánsunk, Beszterczei Attila személyében, aki nagypályán Angliában is légióskodott, most kezdett el futsalozni, és már az első mérkőzésén remekül játszott.

A csapat viszont pocsékul kezdte a meccset, négy perc alatt kétgólos hátrányba került, aztán Lőrinczy Soma szépített, de újabb két kapott góllal 1-4-re elment ellenfelünk. Már itt sem lehettünk elégedettek a játékvezetéssel, érthetetlen dolgokért kaptunk sárga lapokat, és amíg ellenfelünknek befújták a hatost, nekünk hasonló helyzetben nem…

A 14. percben Beszterczei Attila megszerezte első BAK-gólját, de sajnos újabb két további találatot szerzett a REAC, így jelentős hátránnyal (2-6) vártuk a második félidőt.

Nem adtuk fel azonban, Lőrinczy villant kétszer, előbb Németh Gábornak adott gólpasszt, majd ő maga is újra betalált, azt követően pedig Nagy Tamás lőtt bombagólt, így visszajöttünk egyre.

Eközben sajnos folytatódott a játékvezetői ámokfutás, érthetetlen faultokat kaptunk, és már tíz perc alatt ötnél jártunk, ennek ellenére nem foglalkoztunk ezzel, és megfordítottuk a mérkőzést! Előbb Pellei Bendegúz lőtt gyönyörű gólt, majd Nagy Tamás szabadrúgásból bombázott a bal felső sarokba, így 7-6-ra már mi vezettünk!

Ezt követően azonban befújták a hatodik szabálytalanságot a REAC-nak, a kisbüntetőből egyenlített ellenfelünk, majd két nyilvánvaló halmozott faultot is elfelejtettek bemutatni, így ahelyett, hogy mi is tízest rúghattunk volna, a rákospalotaiak egy kontrából visszavették a vezetést, és megszerezték a győzelmet.

A REAC ezzel elérte a felsőházat (bár, mint utólag kiderült, még egy döntetlennel is meglett volna), gratulálunk és sok sikert kívánunk nekik!

A játékvezetői ténykedés az eddigi leggyengébb volt a szezonban, sajnáljuk, hogy nem nőttek fel a két csapathoz…

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 22. FORDULÓ
BAK – REAC 7-8 (2-6)
BAK:
László – Vasas, Nagy, Beszterczei, Lőrinczy – Pető, Bura, Pellei, Németh. Vezetőedző: Kántor Barnabás
Gól: Lőrinczy 2, Beszterczei, Németh, Nagy 2, Pellei, ill. Kiss 3, Illés, Pálmai, Kaszala, Kollár, Horváth

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P