Győztes meccsel folytattuk a felkészülést

Futsalcsapatunk Nagykátára látogatott csütörtök este, ahol a Kincsem futsallal játszottunk felkészülési mérkőzést.

Jól kezdtük a találkozót, U20-as csapatunk játékosa, Czinege Norbert révén kerültünk előnybe a Kincsem futsal ellen, amely főleg a fiataljait szerepeltette ellenünk, majd Lőrinczy Soma ezúttal sem maradt gól nélkül. A 2×40 perces mérkőzésen ezt követően egy igencsak rossz periódus következett számunkra, ellenfelünk a szünetig megfordította a mérkőzést.

A második játékrész elején ráadásul újabb gólt kaptunk, ám ezután sikerült összeszednünk magunkat. Tóth Gábor révén szépítettünk, majd Machalek Attila lőtt szabadrúgásból gólt. A 4-4-es döntetlent követően Kulik Renátó is megszerezte első találatát BAK-mezben.

A hátralévő időben Tóth Gábor mesterhármasig jutott el, ő volt csapatunk egyik legjobbja ezen a napon, különösen az utolsó gólja volt szép, amit Németh Gábor remek passza után szerzett. Mellette Czinege is újból eredményes tudott lenni, míg ellenfelünk szerzett egy szépítő gólt, így végül 8-5-re nyertünk.

Sok hiányzónk volt ezen a mérkőzésen, ami meg is látszott a teljesítményünkön, de természetesen voltak biztató jelek is. Jövő héten újabb edzőmérkőzéssel folytatjuk felkészülésünket az NB II-es rajtra.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
KINCSEM FUTSAL-BAK 5-8 (3-2)
BAK
: Borsi (László) – Németh, Köntés, Czinege, Kulik, Pető, Tóth, Lőrinczy, Fodor, Kántor, Machalek. Játékos-edző: Kántor Barnabás
Gól: Tóth (3), Czinege (2), Machalek, Kulik

Legutóbbi bejegyzések

Írj nekünk!