Egy félidőn át voltunk meccsben Nagykanizsán

Nem a mi napunk volt a hétfői, futsalcsapatunk pont nélkül jött haza Nagykanizsáról.

Igencsak tartalékosan utaztunk le Nagykanizsára hétfőn, csupán hét mezőnyjátékossal és egy kapussal. Ráadásul több rutintalan játékosunk is volt a keretben, új igazolásunknak, Eszes Milánnak ez volt az első futsalmeccse, Sipaki Patrik is hosszú idő után tért vissza a kispályára, valamint játékos-edzőnk, Kántor Barnabás is hosszú hónapokat hagyott ki sérülés miatt a visszatérése előtt.

Az első félidő még kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat rengeteget hibázott, nagyon sok volt az eladott labda, de amíg ellenfelünk kihasznált két létszámfölényes helyzetet, nekünk sajnos semmi sem akart bemenni.

A második félidőben pedig hasonló volt a játék menete, a Nagykanizsa élt a hibáink okozta lehetőségekkel, mi viszont vagy csak kapufáig jutottunk, vagy nem voltunk elég pontosak. A 34. percben Lőrinczy Soma bevágott ugyan egy büntetőt, de aztán egy öt a négyes labdavesztésből eldőlt a meccs, 5–1-re nyertek a hazaiak.

Bízunk benne, hogy a jövő heti, hazai meccsen a Magyar Futsal Akadémia ellen már nem lesznek létszámgondjaink, de az látszik, hogy még nagyon a csapatépítés folyamatában vagyunk.

Legutóbbi bejegyzések

Írj nekünk!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.