Döntetlen után vonulunk pihenőre

Futsalcsapatunk egy fordulatos találkozón 6-6-os döntetlent játszott a Szigetszentmiklóssal.

Már a mérkőzés előtt lehetett tudni, hogy egy ideig ez lesz az utolsó mérkőzésünk. Jó hír volt, hogy visszatért Nagy Tamás és Lőrinczy Soma is, László Dániel azonban továbbra sem volt bevethető.

Bár a harmadik percben hátrányba kerültünk, Reznek Donát lőtt szép gólt, alapvetően az első félidőnk úgy alakult, ahogy hazai pályán eddig szinte mindig: remekül játszottunk, és nagyszerű gólokat lőttünk.

A negyedik percben Apatini Márk lőtt spiccel hatalmas gólt, majd Temesi Norbert tekert éles szögből a felső sarokba, és Csanády Péter átemelése is hatalmas tapsot kapott a nézőtérről. A szünet előtt viszont a játékvezető egy kezezést elengedett, ami után szépített a Szigetszentmiklós Nagy Roland révén.

Sajnos a második félidőnk megint nem sikerült túl jól. Varga Bence korán egyenlített, majd Reznek Donát az előnyt is átvette, és a 31. percre kétgólos lett a vendégelőny. A végén átálltunk az öt a négyre, amiből Kulik Renátó, majd Apatini egyenlített.

Négy perccel a vége előtt Varga révén újra a Szigetszentmiklós vezetett, de küzdöttünk az utolsó percekig, és Kulik újabb remek labdáját Nagy gólra váltotta. A végén még volt egy lehetőségünk, majd a vendégeknek is, de utóbbinál Borsi Dávid nagyot védett, így egy pontot legalább otthon tudtunk tartani.

Újoncként vágtunk neki a szezonnak, jelenleg a 11. helyen állunk egy győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel. Szégyenkezni nincs okunk, hiszen minden mérkőzésen pariban voltunk ellenfeleinkkel, de a játékoskeretünk alapján több is lehetett volna ebben az időszakban.

Éppen a sereghajtó Hidegkút elleni meccs előtt szakadt félbe a szezon, és az is benne van a pakliban, hogy januárig már nem indul újra a bajnokság. Az átigazolási időszakban elképzelhető néhány változás, ettől függetlenül továbbra is küzdünk majd minden mérkőzésen a győzelemért!

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 8. FORDULÓ
BAK – SZIGETSZENTMIKLÓS 6-6 (3-2)

BAK: Borsi – Temesi, Kulik, Apatini, Csanády – Karacs, Lőrinczy, Nagy, Köntés, Németh. Vezetőedző: Kántor Barnabás
Gól: Apatini (2), Temesi, Csanády, Kulik, Nagy T., ill. Reznek (3), Varga (2), Nagy R.

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P