Bravúros pontszerzés, mégis csalódottak lehetünk

Futsalcsapatunk 2–2-es döntetlent játszott az előző szezon ötödik helyezettjével, a REAC-cal. Bár megújult, ezért még némileg összeszokatlan csapatunktól ez egy szép eredmény, a játék képe alapján csalódottak lehetünk, még úgy is, hogy a végén mi mentettük meg az egyik pontot.

Mint említettük korábban, alaposan átalakult a keretünk. Alapembereink közül két kapusunk, Borsi Dávid és László Dániel, házi gólkirályunk, Lőrinczy Soma, doyenünk, Nagy Tamás mellett Csanády Péter és Pető Márk, valamint játékos-edzőnk, Kántor Barnabás maradt. Németh Gábor, Beszterczei Attila és Pellei Bendegúz sem távozott, ám őket valószínűleg kevesebb meccsen láthatjuk majd.

Távozott ugyanakkor Bura Attila a Maglódba, és nem folytatja nálunk Köntés Balázs sem. Az érkezői oldalon azonban számos név van. A nagypályán már nagy rutinnal rendelkező, de a futsalt most elkezdő hármas, Karvalics Bence, Biró József és Feil Máté közül első kettő már be is mutatkozott hétfőn.

Átigazoltuk mellettük az előző szezonban még az NB I-es Újpestben játszó Matyó Mátét, a korábban az UTE-t erősítő Cseh Pétert, valamint az Aramisban szintén élvonalbeli múlttal rendelkező Frankovszky Dánielt, ők szintén debütáltak hétfőn, a többiek első meccsére még várni kell.

A hétfői találkozón az első félidőben többnyire védekeztünk, de mégis a nagyobb helyzeteket mi alakítottuk ki, ám a szünetig nem esett gól. A második félidőben aztán megtört a jég, Cseh adott parádés passzt sarokkal Frankovszkynak, aki nagyon higgadtan értékesítette ziccerét.

A REAC sokat játszotta az öt a négyet a meccsen, és ezt többnyire remekül védekeztük. Éppen ezért fájó, hogy két lepattanó labdát a kapunkba lőttek, így az utolsó percekre hátránnyal mentünk.

Nagyot küzdöttünk a végén és Nagy passzát húsz másodperccel a vége előtt gólra váltotta Lőrinczy, de az összkép alapján így is csalódottak lehetünk, mert több volt ebben. Ugyanakkor az összeszokatlanság ellenére biztató játékot mutattak a mieink.

Folytatás jövő hétfőn, amikor Nagykanizsára utazunk.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 1. FORDULÓ
BAK-MAXIMO – REAC 2-2 (0-0)
BAK-MAXIMO: Borsi – Biró, Karvalics, Nagy, Lőrinczy – Tóth (k), Frankovszky, Matyó, Cseh, Csanády. Vezetőedző: Kántor Barnabás
Gól: Frankovszky, Lőrinczy, ill. Kaszala, Fehértói

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P