Bravúr is lehetett volna, sima vereség lett a vége

Bár a hajrá előtt szoros volt még a PEAC elleni meccsünk, végül sima vereséget szenvedtünk – ismét igencsak tartalékos összeállításban. Eszes Milán ijesztő sérülést szenvedett a hajrában.

Amúgy is sok a nehézségünk, a meglévő hiányzók mellé hárman kidőltek meccsnapon, így az is csoda volt, hogy egyáltalán hét mezőnyjátékost be tudtunk nevezni, köztük több tapasztalatlan játékossal és egy újonccal, Bene Zoltánnal.

Egy peches és egy játékvezetői hiba után jött vendéggól után átvettük az irányítást, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de minden kifelé pattant. A második játékrész elején aztán Eszes Milán révén feljöttünk egyre, és ekkor a játék képe alapján abszolút benne volt még az is, hogy megfordítjuk a találkozót.

Kitámadtunk, nagyon akartunk ponto(ka)t szerezni, ám ebből kontrák és egyéni hibák lettek, a PEAC pedig gólokkal büntette ezt. A hajrában a menteni igyekvő Eszes nekicsúszott a kapufának, és felnyílt a sípcsontja… Rendkívül ijesztő sérülés volt, azonnal hívtuk a mentőket, hála istennek azonban, mint később kiderült, nem történt nagyobb baj, megúszta a lábtörést játékosunk, így néhány hét múlva újra sportolhat.

Az eset azonban nagyon megviselt minket, nehéz volt koncentrálni az aggódás közepette, újabb gólokat kaptunk, végül 7–1 lett a vége. Ez az eredmény nagyon nem néz ki jól, de egyrészt sem a jelenlegi helyzetünk, sem a játék képe alapján nincs okunk a szégyenkezésre. Az alapszakasz első köre véget ért, januárban igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten megerősíteni a keretünket, és kiharcolni a rájátszásban a bennmaradást.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 11. FORDULÓ
BAK – PEAC 1–7 (0–2)

BAK: Borsi – Frankovszky, Kántor, Eszes, Sipaki – Bene, Kamarás, Szlovicsák, László. Játékos-edző: Kántor Barnabás

Legutóbbi bejegyzések

Károly Jenő válogatott

Az egyik klublegendákról, Károly Jenőröl éppen most emlékeztek meg egy oldalon a válogatott meccsek kapcsán. Tudjátok hogy mennyire fontos nekünk a BAK múltja, eredményei, a

Bita-dupla után nem sikerült a pontszerzés

Futsalcsapatunk pont nélkül maradt a Dunaújváros ellen, bár két góllal is vezettünk, a vendégek fordítani tudtak. Nagyszerűen indult a találkozó a Sport11-ben, hamar kétgólos előnybe

Nem sikerült a pontszerzés Nagykanizsán

Futsalcsapatunk pont nélkül jött haza az NB II rájátszás második körének első mérkőzéséről. Miután hazai pályán magabiztos győzelmet arattunk, reménykedve utazhattunk el az idegenbeli bajnokira

Írj nekünk!

P